Urheilulehti 43: KuPSin pitkä odotus päättyi

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Myös NBA-kausi saa lehdessä ansaitsemansa huomion.
Maailman paras koripallosarja NBA on vallannut tällä viikolla Urheilulehden kannen ja syystä. Tuoreessa numerossa lähestytään tuoretta kautta useasta kulmasta. Yksi näistä on suurten kaupunkien vallankumous. Uudet joukkueet ovat ottaneet vallan Los Angelesissa ja New Yorkissa. Lakersista on tullut Clippersin haastaja ja Brooklyn on jättänyt Knicksin täysin varjoon.


Suomalaisittain kiinnostaa totta kai se, mitä Chicagossa tapahtuu. Bulls vaikuttaa paremmalta kuin viime kaudella mutta kaipaa terästystä toimintaansa. Ei ole täysin mahdotonta, että Lauri Markkanen kaupattaisiin muualle, mikäli kausi ei etene hyvin.

Luonnollisesti ennakkopakettiin kuuluvat myös analyysit jokaisesta NBA-joukkueesta.


Kuopion Palloseura voitti ensimmäisen mestaruutensa 43 vuoteen. Pohjois-Savossa on haikailtu kauan menneen loiston perään, mutta avain kultaan oli juuri nostalgian hylkääminen ja tulevaisuuden pitkäjänteinen rakentaminen. KuPSia pitkään seurannut toimittaja Lari Vesander perkaa kuopiolaisten uuden tulemisen syitä jutussaan.


Kaksimetrinen Danill Tarasov saattaa olla seuraava venäläinen huippuvahti. Tällä hetkellä Tarasov on välietapilla Porissa, joka toimii hänelle samalla myös kielikylpynä. Toimittaja Timo Riihentupa tapasi ujon jättiläisen.


Yleisurheilun SE-tuloksilla olisi voittanut Dohassa monta kultaa, mutta kaikkien aikojen tilastoissa harvalla niistä pääsee edes sadan parhaan joukkoon.


Lajiosastoilla seurasimme muun muassa Jesse Puljujärven pelin vaihtovaihdolta ja valitsimme Veikkausliigan kauden parhaat.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön