Uusi Urheilulehti nyt myynnissä – Onko Kari Jalonen sittenkin seuraava suomalainen NHL-luotsi?

Julkaistu:

Urheilulehti
Urheilulehdessä puhutaan voittamisesta, Veikkausliigan ratkeamisesta ja Quebecin halusta palata NHL-kartalle.
Uusi Urheilulehti keskittyy voittamisen jalon taitoon. Asiaa käsitellään sekä jääkiekkovalmentaja Kari Jalosen että nousevan tennistähden Dominic Thiemin kautta.


Urheilulehti tapasi sveitsiläistä kiekkojättiä Berniä valmentavan Jalosen alppimaassa. Jalonen kertoo, miten on kehittynyt valmentajana ja mihin hän seuraavaksi tähtää menestyksekkäällä urallaan.

Vaikka Jalonen ei sano asiaa haastattelussa aivan suoraan, suurena yllätyksenä ei tulisi se, että hän tähtäisi seuraavaksi rapakon taakse.

Aihe on puhuttanut suomalaisissa kiekkopiireissä muutenkin, sillä 9. lokakuuta ilmestyneessä Urheilulehdessä leijonaluotsi Jukka Jalonen kertoi, että on valmis apuvalmentajankin paikkaan NHL:ssä, mikäli tilaisuus aukeaa.


Voittamisesta on kyse myös itävaltalaisen Thiemin osalta, sillä hänet tunnetaan huonosta itsetunnostaan. Muun muassa Roger Federer on ihmetellut Thiemin tapaa aliarvioida itseään ja menestymismahdollisuuksiaan.Jalkapallossa lehdessä keskitytään toisen polven huippumolariksi tähtäävän William ”Jussin poika” Jääskeläisen uraan Englannissa, SJK:n vaikeuksiin sekä analyysiin lauantain ratkaisevasta ”mestaruusfinaalista” Interin ja KuPSin välillä.


Lisäksi lehdessä käsitellään muun muassa pihapelien katoamisen vaikutuksia nuorten liikuntaan ja Quebecin kaihoa NHL-kaupungiksi. Näillä mennään sarjassa tapaamme Interin Elias Mastokankaan, poissa parrasvaloista on EM-pronssijuoksija Jorma Härkönen ja vieras pelissä -sarjassa vieraillaan käsipallo-ottelussa Pohjois-Makedonian Skopjessa.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön