Urheilulehti 41: Huuhkajat on vihdoin valmis murtamaan arvokisakirouksensa

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Jalkapallon lisäksi tuoreessa numerossa ovat esillä Dohan MM-kisojen jälkipyykki ja NHL:ään tähyävä Jukka Jalonen.
Tähän on tultu. Suomen jalkapallon A-maajoukkue on kahden voiton päässä EM-lopputurnauksesta. Huuhkajat voi varmistaa kisapaikkansa jo kahdessa seuraavassa karsintaottelussa. Toimittaja Saku-Pekka Sundelin perehtyi Huuhkajien tuhkimotarinaan ja huomasi, että vaikka kyseessä ei ole maajoukkuehistorian nimekkäin pelaajayhdistelmä, niin kyse on silti ja ennen kaikkea Suomen kaikkien aikojen parhaasta joukkueesta.


Sundelin oli paikalla myös Kuopiossa, jossa KuPS ei ainakaan vielä varmistanut ensimmäistä mestaruuttaan yli 40 vuoteen. Timo Riihentupa matkasi puolestaan Valkeakoskelle, jossa FC Haka palaa vihdoin Veikkausliigaan.


Lehden muissa jalkapallojutuissa Britannian kirjeenvaihtajamme Lari Seppinen pureutuu Sunderlandin syöksykierteeseen ja Leicesterin vahvaan alkukauteen.


Toki lehdessä käsitellään paljon muitakin aiheita. Yleisurheilutoimittaja Lauri Hollo niputtaa Dohan MM-kisojen annin. Mitä Dohan kisojen tulokset kertovat suomalaisen yleisurheilun nykytilasta? Entä pitäisikö kisoja enää myöntää Qatariin?

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo Urheilulehden haastattelussa kiinnostuksestaan NHL:ään. Jalonen uskoo, että NHL:ssä on ”viimeistään kahden vuoden sisällä” ainakin yksi suomalainen pää- tai apuvalmentaja.


NHL-kirjeenvaihtajamme Ville Touru puolestaan tapasi ”seuraavan suomalaisen huippupuolustajan”. Ville Heinola pelaa jo isoja minuutteja Winnipegissä, mutta miten hän on noussut NHL:ään?


Moottoriurheilupuolella toimittaja Tommi Koivunen esittelee 2020-luvun supertähden prototyypin. F1-kuski Lando Norris on luonteeltaan ja sosiaalisen median profiililtaan valmis seuraavan vuosikymmenen tähdeksi.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön