Urheilulehden NHL-kausiopas ilmestyi – 108 sivun jättipaketti nyt myynnissä - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehden NHL-kausiopas ilmestyi – 108 sivun jättipaketti nyt myynnissä

Kuvituskuva
Julkaistu: 26.9.2019 12:00

Kausiopas esittelee NHL:n suomalaiset ja analysoi liigan kaikki joukkueet. Lisäksi hybridilehdessä ennakoidaan yleisurheilun MM-kisoja.

Kuvituskuva

Urheilulehden jo käsitteeksi muodostunut NHL:n kausiopas on ilmestynyt. 108-sivuisen julkaisun kannessa komeilee Kaapo Kakko. New Rangersin tulokkaalta odotetaan paljon, mutta paikka ei ole helppo. New Yorkin kirkkaat valot ovat musertaneet monta nuorta lupausta. Onko Kakosta vastaamaan suuriin odotuksiin?

 

Sebastian Aho oli kesällä suuntaamassa jo Kanadaan. Hyökkääjä jäi kuitenkin Carolinaan. Nyt Aho kertoo jahtaavansa enemmän joukkueen menetystä kuin tehopisteitä.

 

Roope Hintz nousi viime kaudella kuin varkain Dallas Starsin ratkaisupelaajaksi. Miten nousu tapahtui? Urheilulehden NHL:n kirjeenvaihtaja Ville Touru otti selvää.

Kuvituskuva

Kausiopas esittelee tuttuun tapaan kaikki NHL:ssä pelaavat suomalaiset ja kertoo heidän palkkansa.

Kuvituskuva

Eikä kausiopas olisi kunnollinen ilman perusteellisia joukkueanalyyseja.

NHL-kauden lisäksi tuoreessa numerossa ennakoidaan perjantaina alkavia yleisurheilun MM-kisoja. Lehdestä löytyvät niin kisa-aikataulut, Suomen joukkueen esittelyt kuin kisapäivien tärpitkin.

Kuvituskuva

Toimittaja Lari Vesander tapasi Tukholmassa yhden Dohan kirkkaimmista tähdistä. Seivässensaatio Armand Duplantis on moninkertainen nuorten ME-mies, mutta Yhdysvalloissa syntyneen hyppääjän on ollut vaikea valoittaa ruotsalaisten sydämiä. Asiaan tuli kuitenkin muutos elokuun Ruotsi-ottelussa, jossa Urheilulehti oli paikalla.

Tuoreesta lehdestä löytyvät myös tutut osastojutut. Esimerkiksi pesäpallo-osastolla valitaan Superpesiksen kauden parhaat.

Kuvituskuva
Kuvituskuva

Tutustu Urheilulehden sisältöön