Urheilulehti 37: Kaikki Mestarien liigasta - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 37: Kaikki Mestarien liigasta

Tuoreessa lehdessä tarjoillaan tuhti ennakkopaketti jalkapallon Mestarien liigasta.

12.9.2019 7:30

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe alkaa ensi tiistaina. Alkavan futisjuhlan kunniaksi tuore Urheilulehti tarjoilee lukijoilleen turnauksesta tuhdin ennakkopaketin. Saksan kirjeenvaihtaja Johanna Nordling on tavannut Huuhkajien ykkösvahdin Lukas Hradeckyn. Olisiko Hradeckysta ja Leverkusenista yllättäjiksi kivikovassa D-lohkossa?

Hradeckysta kertovan henkilöjutun lisäksi lehdessä on analyysit jokaisesta lohkovaiheen 32 joukkueesta ja Mestarien liigan otteluohjelma.

Yleisurheilun MM-kisat Dohassa häämöttävät vain parin viikon päässä. Qatarissa vallitsee syyskuussakin pätsimäinen sää, mutta järjestäjät aikovat ilmastoida avoimelle stadionille ihanneolosuhteet. Miten tämä onnistuu, sen kertoo toimittaja Pekka Holopainen jutussaan.

Suomi osallistuu ensi viikolla alkaviin lentopallon EM-kisoihin. Joukkue on murheellisessa tulosputkessa, mutta valmentaja Joel Banks tähyilee silti jatkopaikan perään.

Turussa on kuohunut SM-liigakauden alla, mutta kuten toimittaja Sami Hoffrén jutussaan kirjoittaa, Jonne Virtasen hyllytys on Tepsin kaaoksessa pelkkä nyanssi. Seuran ongelmat ulottuvat läpi organisaation.

KuPS aloitti liigakautensa neljällä voitottomalla ottelulla. Nyt kuopiolaiset ovat kuitenkin nousseet vahvasti mukaan kultataistelussa. Jutussamme kerromme miksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu