Uusi Urheilulehti pureutuu Huuhkajien tulevaisuuteen: Miksi lähes kaikki nuoret futiskyvyt ovat kentän keskiakselin pelaajia?

Julkaistu:

Urheilulehti 36
Urheilulehti myynnissä hyvin varustelluissa irtonumeropisteissä nyt.
Urheilulehden tämän viikon numero pyörii jalkapallon A-maajoukkueen ympärillä. Kun Huuhkajat kohtaa EM-karsintojen tärkeissä kotipeleissä Kreikan ja Italian, Urheilulehdessä käännetään katse jo eteenpäin, suomalaisen pelaajakehittämisen kuumiin perunoihin.


Jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelinin raportissa selvitellään, miksi lähes kaikki suomalaiset jalkapallokyvyt ovat keskiakselin pelaajia ja miksi maalintekijöitä on niin vaikea kasvattaa. Mikäli Suomi ei löydä jatkossa kentän laidoille ja vastustajan maalin eteen Teemu Pukin tasoisia pelaajia, menestystä on vaikea saavuttaa.


Torstaista lähtien irtonumeromyynnissä olevassa lehdessä käsitellään myös urheilun kammoja. Muun muassa seiväshyppääjä Eemeli Salomäki kertoo miltä tuntuu, kun rima tuntuu liian korkealta.


Vierailimme myös maailman hienoimmaksi urheiluakatemiaksi ylistetyssä paikassa Itävallassa, jossa yritetään hioa helmiä jalkapallon ja jääkiekon huipulle.


Lisäksi jääkiekkoilija Toni Leinonen kertoo, miksi pani pillit pussiin neljän SM-liigassa vietetyn kauden jälkeen vain 27-vuotiaana.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön