Urheilulehti 29: Nico Rosberg vaatii Bottasta olemaan tylympi Hamiltonille

Emma Laine kertoo tuoreen numeron laajassa haastattelussa tennisuransa ilot ja surut. Lehdessä pureudutaan myös loukkaantuneiden suomalaisurheilijoiden hoitoturvaan.

18.7.2019 7:30

 

Emma Laineen tennisura kulki vuoristorataa. Pahimmillaan hän oli saada sydänkohtauksen harjoitellessaan sairaana. Toimittaja Juha Kanerva tapasi entisen tennispelaajan, joka muisteli avoimesti uraansa.

 

Nico Rosberg on nykyään F1-varikon monitoimimies ja sosiaalisen median ammattilainen. Mitä hän oikein tavoittelee ja millaisia ohjeita hänellä on Valtteri Bottakselle? Toimittaja Tommi Koivunen tapasi Rosbergin Silverstonessa.

Matti Mattssonin viime vuodet ovat olleet vaikeita. Mukaan mahtuu hätkähdyttävä sairastuminenkin. Nyt tilanne kuitenkin alkaa näyttää valoisammalta. Toimittaja Timo Riihentupa haastatteli Mattssonia ennen uinnin MM-kilpailuja.

Suomessa on kansainvälisesti erittäin arvostettua urheilulääketiedeosaamista. Harmi vain, että suomalaisurheilijoilla ei usein ole asiaa parhaisiin hoitopaikkoihin. Huippuortopedi Lasse Lempainen ei hyväksy sitä.

Lehden aiheita ovat tuttuun tapaan myös kotimainen jalkapallo, pesäpallo ja yleisurheilu.

Sisältöä ei ole vielä haettu