Urheilulehti 28: Miten naisten pika-aidoista kasvoi Suomen uusi menestyslaji?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreen numeron päälajeja ovat yleisurheilun lisäksi pesäpallo ja jalkapallo.
Lehden kansijutussa toimittaja Teemu Suvinen pureutuu aitajuoksuihmeeseen. Suomesta on tullut Euroopan kärkimaa naisten pika-aidoissa. Miten ihme on syntynyt, ja miten viimeinen askel maailman absoluuttiselle huipulle otetaan?


Yhdysvaltalainen Alexi Lalas oli jalkapallokenttien rokkitähti. Toimittaja Lari Vesander kertoo kulttihahmon mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan tarinan.


Lapuan Virkiän Eveliina Toppari puhuu toimittaja Jelena Leppäsen haastattelussa avoimesti masennuksestaan. Pahimmassa vaiheessa hän ei jaksanut nousta edes sängystä.


Toni Kohonen siirtyi täksi kaudeksi Ykköspesikseen Oulun Lipon riveihin. Toimittaja Ville Touru esitti pesäpallolegendalle kiperiä kysymyksiä. Palaako Kohonen vielä Superpesikseen?


Tuoreessa lehdessä analysoidaan HJK:n pelitavallisia muutoksia Toni Koskelan aikakaudella. Helsinkiläisten peli on suoraviivaistunut.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön