Urheilulehti 27: Menestyneen suomalaisen formulatallin tarina ja jalkapallon ristiriitainen tulevaisuus

Julkaistu:

urheilulehti tällä viikolla
Tuoreessa numerossa on laaja lajikirjo formuloista ultrajuoksuun ja pesäpalloon.

Lehden kansijutussa toimittaja Tommi Koivunen kertoo Koiranen GP -formulatallin tarinan. Ahkerat puuhamiehet loivat kansainvälisesti menestyneen tallin, joka kasvatti monta huippukuljettajaa kuninkuusluokkaan asti. Välillä kulisseissa kuohui.


Toimittaja Janne Kosunen maalaili jättijutussaan jalkapallon tulevaisuuden suuntia. Juttua varten on haastateltu useita lajin huippuasiantuntijoita. Voisiko jalkapallo olla mukana maailmanparannuksessa?


Pesäpalloilija Joni Rytkönen ei ole ihan tavallinen pesäpalloilija. Ristiriitaisena persoonana pidetty taiteilijaluonne on noussut Sotkamossa uudelle tasolle.Noora Honkala hylkäsi päivätyönsä ryhtyäkseen ultrajuoksun ammattilaiseksi. Hän kertoi Urheilulehdelle, millaisia uhrauksia joutui tekemään unelmansa eteen.


Max Verstappen on tehnyt ylivoimaisen Mercedeksen takana loistavaa jälkeä tällä kaudella. Hän on vihdoin päässyt eroon turhista virheistään.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön