Urheilulehti 27: Menestyneen suomalaisen formulatallin tarina ja jalkapallon ristiriitainen tulevaisuus - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 27: Menestyneen suomalaisen formulatallin tarina ja jalkapallon ristiriitainen tulevaisuus

Julkaistu: 4.7.2019 7:00

Tuoreessa numerossa on laaja lajikirjo formuloista ultrajuoksuun ja pesäpalloon.

Lehden kansijutussa toimittaja Tommi Koivunen kertoo Koiranen GP -formulatallin tarinan. Ahkerat puuhamiehet loivat kansainvälisesti menestyneen tallin, joka kasvatti monta huippukuljettajaa kuninkuusluokkaan asti. Välillä kulisseissa kuohui.

Toimittaja Janne Kosunen maalaili jättijutussaan jalkapallon tulevaisuuden suuntia. Juttua varten on haastateltu useita lajin huippuasiantuntijoita. Voisiko jalkapallo olla mukana maailmanparannuksessa?

Pesäpalloilija Joni Rytkönen ei ole ihan tavallinen pesäpalloilija. Ristiriitaisena persoonana pidetty taiteilijaluonne on noussut Sotkamossa uudelle tasolle.

 

Noora Honkala hylkäsi päivätyönsä ryhtyäkseen ultrajuoksun ammattilaiseksi. Hän kertoi Urheilulehdelle, millaisia uhrauksia joutui tekemään unelmansa eteen.

Max Verstappen on tehnyt ylivoimaisen Mercedeksen takana loistavaa jälkeä tällä kaudella. Hän on vihdoin päässyt eroon turhista virheistään.

Sisältöä ei ole vielä haettu