Urheilulehti 26: Kaapo Kakosta odotetaan New York Rangersin pelastajaa

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreessa numerossa paneudutaan mm. Copa Américan likaisen historiaan ja kerrotaan tenniksen pahan pojan Nick Kyrgioksen tarina.
Lehden kansijutussa käsitellään Kaapo Kakkoa. Kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén seurasi suomalaista superlahjakkuutta NHL:n varaustilaisuuden kulisseissa. Mediamylläkkä Kakon ympärillä oli jo nyt valtava.Nick Kyrgios on herrasmieslajina tunnetun tenniksen paha poika. Toimittaja Timo Riihentupa kertoo jutussaan, miksi lahjakas pelaaja ei ole noussut potentiaalinsa edellyttämälle tasolle.


Joensuun Mailan alkukausi Superpesiksessä on alkanut nihkeästi. Toimittaja Timo Kankaanpää kysyi joukkueen pelinjohtajalta, mikä JoMan pelissä mättää.


Copa Américan pinta kiiltää, mutta turnauksen kulisseissa muhii korruptio ja poliittinen valtapeli. Pureuduimme ristiriitaisen turnauksen historiaan ja nykyhetkeen.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön