Urheilulehti 23: Onko Jukka Jalonen valmis NHL:n valloitukseen?

Julkaistu:

urheilulehti tällä viikolla
Tuore numero vie lukijan Madridin finaalihuumaan. Lisäksi lehdessä kerrotaan Marianne Miettisen ja Timo Pessin tarinat.
Viikon lehti ottaa kansijutussaan kantaa kuumaan kysymykseen: Voisiko Leijonat maailmanmestaruuteen luotsannut Jukka Jalonen valmentaa NHL:ssä? Kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén haastatteli juttua varten Columbus Blue Jacketsin GM:nä toimivaa Jarmo Kekäläistä, joka tuntee pohjoisamerikkalaisen jääkiekkokulttuurin erittäin hyvin.


Toimittaja Saku-Pekka Sundelin haastatteli tyttöjen jalkapallopäällikkö Marianne Miettistä, joka on tullut koko kansalle tutuksi Ylen jalkapallokommentaattorina. Miettinen kertoo saaneensa törkeääkin palautetta vuoden 2016 jalkapallon MM-kisojen jälkeen.


Urheilulehti oli paikalla Mestarien liigan finaalihuumassa Madridissa. Ilta oli tunteikas, mutta järjestelyissä oli parantamisen varaa.


Lehdessä kerrotaan erityisgolfari Timo Pessin tarina. Pessi joutui nuorena onnettomuuteen, josta seurasi aivovamma. Nykyään Pessi on taitava ja menestynyt erityisgolfari.


Moottoriurheiluosastolla toimittaja Janne Aittoniemi pohtii Alfa Romeon huolestuttavaa tilannetta F1-sarjassa. Kimi Räikköselle voi olla luvassa lisää vaikeuksia, jos tallin kehitystyö jatkuu yhtä hitaana.

Lisäksi lehdessä muun muassa ennakoidaan Huuhkajien tulevia otteluita Bosnia ja Hertsegovinaa sekä Liechtensteiniä vastaan, analysoidaan NBA:n finaaleja ja pohditaan syitä KPV:n valmentajan Jarmo Korhosen potkujen takana.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön