Urheilulehti 22: Urheilun superviikko Kulta-Leijonista Mestarien liigan finaaliin

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreesta lehdestä löytyvät myös Serie A:n ja Korisliigan kauden valinnat sekä NBA:n finaalien pohjustus.

Tämän viikon Urheilulehden kannessa katsotaan eteenpäin, viikonloppuna pelattavaan Mestarien liigan finaaliin. Suurottelua käsitellään tuoreessa lehdessä muun muassa analyysilla ja isolla jutulla Liverpoolin päävalmentajasta Jürgen Kloppista.


Suomi voitti sunnuntaina jääkiekon maailmanmestaruuden. Leijonat ei tarvinnut saavutukseensa NHL-tähtien apua. Se oli ennen kaikkea joukkue. Tämä herättää kysymyksen, jonka toimittaja Teemu Suvinen kysyy jutussaan: pitäisikö MM-joukkue koota jatkossakin pääosin Euroopassa pelaavista pelaajista?


12-vuotiaalla Tuukka Taposella on tavoite: hän haluaa ajaa kymmenen vuoden päästä formula ykkösissä. Tavoitteen täyttyminen vaatii työtä, tuuria ja jo nyt käsittämättömän summan rahaa. Jelena Leppänen avaa jutussaan kartinglupauksen elämää ja F1-unelman kalliita realiteetteja.


Yleisurheilukausi on käynnissä ja tuoreessa lehdessä starttaa myös yleisurheiluosasto. Lauri Hollo avaa jutussaan kaarrejuoksun mystiikkaa ja listaa samalla aukeamalla vielä kilpailukauden kuumimmat taisteluparit.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön