Urheilulehti 20: Onko Liverpool vain paras kakkonen? - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 20: Onko Liverpool vain paras kakkonen?

Julkaistu: 16.5.2019 7:30

Tuore numero vie lukijat Liverpooliin, Carolinaan, Kosiceen ja Barcelonaan.

Tämän viikon Urheilulehden kansi on punainen. Se on pyhitetty Liverpoolille. Lehden kirjeenvaihtaja Lari Seppinen vieraili futiskaupungissa, jossa on eletty tunteiden vuoristorataa. Kausi on ollut huikea, mutta se voi päättyä tuplakyyneliin, jos ”Pool” häviää Valioliigan mestaruustaiston lisäksi myös Mestarien liigan finaalin.

Lehdestä löytyvät myös Valioliigan kauden valinnat ja jokaisen joukkueen kausianalyysi.

Urheilulehdellä on toimittaja myös jääkiekon MM-kisoissa Slovakiassa. Tommi Koivunen tarjoilee Kosicesta lukijoille jutun Leijonien Petteri Lindbohmista. Jykevä puolustaja on jo nähnyt NHL:n ja haluaa sinne nyt takaisin.

NHL:n kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén vieraili puolestaan Carolinassa. Hurricanes on edennyt jo Itäisen konferenssin finaaleihin. Vaikka tie näytää nousevan niissä pystyyn, on matka ollut hieno ja nostattanut kaupungissa suoranaisen kiekkokuumeen.

Toimittaja Marko Lempinen vieraili lehtemme juttua varten Barcelonassa. Aiheena ei ole tällä kertaa jalkapallo eikä formulat vaan rallicross. Nopea laji on rajujen mullistusten edessä. Sarjassa ajetaan sähköautoilla jo lähivuosina.

Toimittaja Marika Lehto oli aiemmasta Urheilulehden jutustaan ensimmäisenä urheilutoimittajana ehdolla sekä Bonnierin suuren journalistipalkinnon että tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon saajaksi. Tuoreessa esseessään Lehto kertoo, miksi epäkohdista on niin vaikea puhua ja rangaista juuri urheilumaailmassa, jossa voidaan vaieta jopa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Sisältöä ei ole vielä haettu