Urheilulehti 19: Jääkiekon MM-kisojen tuhti ennakkopaketti

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Pohjustettavaksi pääsee myös maan rahakkain naisten pääsarja, Superpesis.
Tuore Urheilulehti pohjustaa perjantaina alkavia jääkiekon MM-kisoja. Leijonien valmentaja Jukka Jalonen kertoo, kuinka joukkue yrittää jälleen kuroa materiaalieroa umpeen pelitavalla. Jalosen mukaan Suomi pelaa MM-kisoissa rohkeasti mutta ei tyhmänrohkeasti.


Suomen joukkue on nimetön, jopa kokematon. Tämä avaa kuitenkin mahdollisuuden nuorille pelaajille. Yksi heistä on nuorten maailmanmestari Henri Jokiharju. 19-vuotias Jokiharju on Leijonien ykköspuolustaja MM-kisoissa.


Jutuissa käydään läpi myös muita joukkueita. Urheilulehti on tavannut Saksaa valmentavan Toni Söderholmin ja Ruotsin teinitähden Elias Pettersonin.


Miesten pikaviestijoukkueella on tällä viikolla mahdollisuus sekä juosta uusi Suomen ennätys että varmistaa paikka Dohan MM-kisoissa. Japanissa järjestettävistä World Relays -kisoista joukkue hakee ennen kaikkea jälkimmäistä. Suora kisalippu on tarjolla tapahtuman kymmenelle nopeimmalle joukkueelle. Valmentaja Petteri Jouste povaa kuitenkin Urheilulehden haastattelussa, että SE menee tällä kaudella uusiksi – ehkä jopa useamman kerran.


Valioliigan erotuomareilla on suunta hukassa. Sarjalta on puuttunut Howard Webbin ja Mark Clattenburgin jälkeen pillin varresta johtotähti, ja nykyiset tuomarit saavat osakseen paljon kritiikkiä.


Urheilulehti vieraili Monzassa, jossa paikallinen seura pyrkii kolmannelta sarjatasolta kohti maan futishuippua. Uskottavuutta urakkaan tuo se, että seuran taustalla on nyt mm. maan entinen pääministeri Silvio Berlusconi rahoineen.


Lisäksi tämän viikon lehdessä pohjustetaan näyttävästi alkavaa naisten Superpesis-kautta. Olemme mm. analysoineet kaikki sarjan joukkueet.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön