Urheilulehti 18: Ajaxin paluu huipulle ja Superpesis-kausi 2019

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuleva numero vie lukijansa Tampereelle, Torontoon, Swanseaan ja Amsterdamiin.
Kansallispeli pesäpallo on Superpesiksen kauden alkamisen kunniaksi vallannut tuoreen Urheilulehden kannen. Oikeastaan kyse ei ole pelkästään kannesta. Alkavaa kautta käsitellään monipuolisesti myös lehden sisäsivuilla.

Toimittaja Timo Kankaanpää tapasi Joensuun mestarilukkarin Juha Puhtimäen. Jutussa Puhtimäki kertoo nauttivansa sarjan kirkkaimman tähden roolistaan täysin siemauksin.


Tampereesta on on kovaa vauhtia kasvamassa pesäpallokaupunki. Jos näin kävisi, siitä hyötyisi koko laji.

Lehdessä on analysoitu sarjan kaikki 14 joukkuetta.


Millainen mies on uuden englantilaisen valmentajapolven ykkösnimi Graham Potter? Brittikirjeenvaihtajamme Lari Seppinen matkasi Walesiin ottamaan selvää. Urheilulehden haastattelussa Potter kertoo muun muassa valmennusfilosofiastaan.


Swansean lisäksi Urheilulehti jalkautui tätä numeroa varten Amsterdamiin. Ajax on viime vuosina uudistanut seuran rakenteet, akatemian toiminnan ja siirtomarkkinoilla toimimisen periaatteensa. Muutosta ovat olleet tekemässä 1990-luvun puolivälin menestyspelaajat. Nyt on sadonkorjuun aika, mutta edellisten huippuvuosien tapaan korjuuaika saattaa jäädä lyhyeksi.


Toronton rakennusprojekti NHL:ssä on kriittisessä taitekohdassa. Putoaminen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Bostonia vastaan on kasvattanut painetta entisestään, ja sädekehä valmentaja Mike Babcockin ympärillä himmenee. NHL-kirjeenvaihtajamme Sami Hoffrén raportoi paikan päältä.

Tuoreessa numerossa valitsemme myös jääkiekon SM-liigan ja lentopallon Mestaruussarjan kauden parhaat pelaajat.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön