Urheilulehti 17: Maailman paras suomea puhuva yleisurheilija ja Tero Pitkämäen ihmekeihäiden salaisuudet

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Urheilulehti juhlistaa yleisurheilun ulkokauden alkamista.


Tero Pitkämäen valikoimasta löytyy kaksi keihästä, joilla muutkin heittäjät ovat yltäneet ennätyksiin. Mistä ihmevälineet ovat löytyneet, kun keihäiden raamit ovat hyvin tarkat? Toimittaja Pekka Holopainen vastaa kysymykseen jutussaan.


Holopainen tapasi myös maailman parhaan Suomea puhuvan yleisurheilijan. Ruotsalainen Daniel Ståhl on ollut maailman kiekkotilastojen ykkönen kolme putkeen. Urheilulehden haastattelussa hän kertoo olevansa henkisesti ja fyysisesti maailmanennätyskunnossa.

Lehden suuressa yleisurheilupaketissa esitellään myös suomalaiset yleisurheilijat ja yleisurheilukauden kisakalenteri.


Sami Hoffrén päättää neljä vuotta kestäneen NHL:n kirjeenvaihtajakautensa kesäkuussa. Hän valitsi lukijoiden iloksi ikimuistoisia hetkiä ja paikkoja rapakon takaa.

¨

Britannian-kirjeenvaihtaja Lari Seppinen piirtää puolestaan mielenkiintoisen henkilökuvan Fara Williamsista. Williams oli uransa alussa koditon. Elämä kaduilla opetti hänet esittämään hullua, jotta uhkaajat kiertäisivät hänet kaukaa. Rohkeus ottaa apua vastaan katkaisi lopulta häpeän kierteen ja kasvatti Williamsista yhden kaikkien aikojen parhaista englantilaisista jalkapalloilijan.


Pikkuseura FC Heidenheim on kivunnut omaperäistä reittiä Saksan Bundesliigan porteille. Miten Etelä-Saksan gallialaiskylä sen teki? Voisivatko myös suomalaisseurat ottaa tästä tarinasta oppia? Saksan kirjeenvaihtajamme Johanna Nordling vastaa.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön