Urheilulehti 16: Mies joka sanoi Real Madridille ei - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 16: Mies joka sanoi Real Madridille ei

Julkaistu: 18.4.2019 7:00

Tuoreen Urheilulehden kannessa komeilee Tottenhamin uusi stadion. Toimittaja Lari Seppinen vieraili komealla areenalla. Seppinen kertoo Tottenhamin olevan viimeistään nyt isojen joukossa puitteidensa puolesta, mutta lopullinen askel seuran täytyy ottaa nurmella.

Johanna Nordling puolestaan matkasi Hoffenheimiin ja tapasi siellä miehen, joka sanoi Real Madridille ei. Julian Nagelsmann on itseoppinut taktiikkanero. Harvinaislaatuinen valmentajalahjakkuus on matkalla maailman parhaaksi.

Kansainvälisen jääkiekon vaatimustaso on rantautunut SM-liigaan. Kiekkoa pelataan aiempaa nopeammin, kovemmin ja viihdyttävämmin. JP Mikola kertoo jutussaan, kuinka kasvanut vaatimustaso näkyy SM-liigan mestaruustaistossa.

Korkeushyppääjä Ella Junnila kertoo haastattelussa tavoitteistaan ja valmistautumisestaan kauteen. Uransa tavoitteeksi Junnila nimeää kahden metrin ylittämisen.

Kävelijä Aku Partanen romahti epäonnistuttuaan Berliinin EM-kisoissa. Nyt hän on taas jaloillaan ja tähtää tuleviin arvokisoihin. Juha Kanerva tapasi Partasen, jonka elämä sujuu eiralaiseen kerrostaloyksiöön pystytetyssä alppitaltassa ja taidehuutokaupoissa.