Urheilulehti 15: Miten Valtteri Bottaksesta tuli ”paha poika”?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Lehdessä kerrotaan myös HIFK:n kevätkunnosta ja maailmanmestarista, joka joutuu maksamaan kaudestaan 10 000 euroa.

Tuoreen Urheilulehden kannessa komeilee Valtteri Bottas, joka näyttää kovin erilaiselta kuin viime kaudella. Kyse ei ole vain sänkiparrasta ja itsevarmasta katseesta. Tapa jolla me näemme Valtteri Bottaksen on muuttunut viime vuodesta rajusti. Bottas palkattiin aikoinaan Mercedekselle, koska hän oli tiimipelaaja. Talven aikana puudelimaisesta Bottaksesta on kuitenkin kuoriutunut ”pahis”, joka haluaa voittaa hinnalla millä hyvänsä. Timo Riihentupa kertoo jutussaan, miten muutos tapahtui ja mihin se voi johtaa.


HIFK näytti runkosarjassa pitkää nenää epäilijöilleen. Nyt, pudotuspeleissä, on jälleen tuloksen aika. Tommi Koivunen tarkastelee jutussaan, onko HIFK:ssa sittenkin voittamisen kulttuuria.


Jäähyjen tappaminen on taito. Sami Hoffrén kertoo jutussaan, ettei alivoimapelaaminen ole pelkkää puolustamista ja miten taitopelaajat haastavat ylivoimat NHL:ssä uudella tavalla.


Länsi-Midlands on väkiluvultaan Englannin toiseksi suurin alue, mutta jalkapallokentillä menestys on kiertänyt metropolin kaukaan. Lari Seppinen vieraili brittifutiksen mustassa aukossa selvittämässä, miksi näin on.


Javi Hervásin tarinassa vilahtelee jalkapallomaailman suuria nimiä. Kultasormi Monchi hankki Hervásin Sevillaan ja nykyinen Arsenal-luotsi Unai Emery heitti hänet kentälle legendaarisella Santiago Bernabeulla. Pitkää uraa Espanjan suurimmille areenoille ei kuitenkaan auennut. Sami Niemisen jutussa Tapiolaan palannut Hervás kertoo tarinansa.


Monesti maailmanmestarit tienaavat menestyksellään paljon, mutta toisenlaisiakin tarinoita on. Menestyksellä on hintansa. Joskus se on todella konkreettinen. Anna-Maija Naakka tapasi muodostelmaluistelun hallitsevan maailmanmestarin Anni Kaikun, jolle huipputasolla urheilu maksaa 10 000 euroa kaudessa.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön