Urheilulehti 14: Nooralotta Neziri aikoo juosta SE:n uusiksi

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreen lehden aiheita ovat myös naisten jääkiekon MM-kotikisat ja Suomen uusi keihästoivo.
Tuoreen Urheilulehden kannessa komeilee naisten jääkiekkomaajoukkue, ja hyvästä syystä. Lajin MM-kisat alkavat tällä viikolla Espoossa, mutta missä naisten jääkiekossa mennään? Toimittaja Marko Lempinen otti selvää.


Entä kuinka kovaa pika-aitojen SE-nainen Nooralotta Neziri on valmis juoksemaan tällä kaudella? Urheilulehden haastattelussa Neziri kertoo harjoituskaudestaan ja sanoo haluavansa rikkoa nykyisen Suomen ennätyksensä reilusti tällä kaudella.


HPK on jälleen SM-liigan paras ”pikkuseura”. JP Mikola matkasi Hämeenlinnaan selvittämään, mitä siellä tehdään oikein. Ratkaisevaa on ollut ainakin se, että osaamista ei ole ostettu, vaan se on tehty itse.


The New Saints on brittisarjojen kummajainen. Maantieteellisen sijaintinsa puolesta joukkue kuuluisi Englannin alasarjoihin. Sen sijaan joukkue voittaa vuosittain Walesin mestaruuden ja kehittää toimintaansa rikkaan omistajan ja Mestarien liigan rahapottien avulla. Toimittaja Lari Seppinen matkasi tutustumaan seuraan, jota paikallisetkin inhoavat.


Keihäsikonien Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen koneissa ei ole enää monta kisakautta. Mitä sitten tapahtuu? Toimittaja Timo Kankaanpää tapasi keihäänheittäjä Teemu Narvin. 18-vuotias Narvi on valopilkku suomalaisen keihäänheiton yöksi pimenevässä illassa.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön