Urheilulehti 13: Mistä löytyy urheilemisen onni?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Urheilulehti kysyi seitsemältä urheilijalta, mistä onnellisuus löytyy urheilijan elämässä. Vastauksissa mainittiin voittaminen, menestys ja raha yllättävän harvoin.
Mitä onni on? Mitä se on urheilussa ja urheiljalle? Tätä Urheilulehti kysyi viikon kansijutussaan Lasse Viréniltä, Jarkko Niemiseltä, Laura Kalmarilta ja neljältä muulta entiseltä ja nykyiseltä urheilijalta. Ani harva heistä puhui vastauksissaan voitoista tai rahasta. Urheilijan onni kumpuaa muualta. Usein yksinkertaisesti siitä, että saa urheilla.


Nikita Kutsherov johtaa ylivoimaisesti NHL:n pistepörssiä ja uhmaa jopa venäläisten pelaajien yhden kauden piste-ennätystä, mutta millainen ihminen hän on? Toimittaja Sami Hoffrén kertoo jutussaan vaatimattomista oloista huipulle nousseen venäläisen tarinan.


Marlon Harewoodin ura sai alkusysäyksen Valkeakoskelta ja vei hyökkääjän lopulta Valioliigaan asti. Kun Harewood löi nappulakengät naulaan, hän löysi yllättävän ammatin autojen parista. Toimittaja Lari Seppinen tapasi tuunaajana työskentelevän Harewoodin Nottinghamissa.


Televisio muokkaa urheilua rajusti. Kansainvälinen yleisurheiluliitto päätti pudottaa tällä kaudella 3 000 metriä pidemmät matkat Timanttiliigasta. Toimittaja Lauri Hollo perkaa jutussaan hämmentävän päätöksen syitä ja seurauksia.


Jan-Mikael Järvinen on ollut ainoana pelaajana mukana Tapparan historiallisessa kuuden peräkkäisen finaalipaikan putkessa. JP Mikola kertoo jutussaan, miksi Järvinen on on kuin Tappara pienoiskoossa.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön