Uusi Urheilulehti nyt myynnissä: Lue liian nuorena kuolleen Ville Lyytikäisen tarina

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tämän viikon lehdessä myös Henrik Dettmann, Kati Lehtonen, Teuvo Teräväinen ja paljon muuta.
Tuoreen Urheilulehden kannessa on Ville Lyytikäisen kuva. Lyytikäinen oli suomalaisen jalkapallon väriläiskä, joka räyhäsi ja kritisoi mutta myös tuki ja rakasti. Toimittaja Saku-Pekka Sundelin on kirjoittanut koskettavan jutun räjähdysherkästä mutta rohkeasta tekijästä, joka kuoli liian nuorena.

Maajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on ollut koripalloväen hampaissa arvosteltuaan Korisliigaa siitä, ettei sarjassa harjoitella riittävästi. Urheilulehden haastattelussa Dettmann kertoo, mitä hän lausunnollaan tarkoitti. Dettmann sanoo myös harkitsevansa omaa asemaansa päävalmentajana ennen jokaista ottelua.


Huuhkajat aloittaa EM-karsinnat tällä viikolla. Tuoreessa numerossa pohjustamme sekä Italia- että Armenia-ottelun ja kerromme, millaisista lähtökohdista A-maajoukkue karsintoihin starttaa.


Kati Lehtonen taisteli hiihtourallaan syömishäiriötä ja dopingin tarjoajia vastaan. Nyt hän uskaltaa sanoa mielipiteensä suomalaisen urheilun rakenteista ja johtamisesta. Juha Kanervan jutussa Lehtonen kertoo myös, miksi hän kieltäytyi hänelle tarjotusta dopingista.

Löydät Urheilulehden tilausohjeet täältä.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön