84 sivua formula ykkösistä (ja paljon muutakin) – uusi vauhdikas Urheilulehti nyt kaupoissa - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

84 sivua formula ykkösistä (ja paljon muutakin) – uusi vauhdikas Urheilulehti nyt kaupoissa

Urheilulehden uusi numero keskittyy formula ykkösiin.

14.3.2019 7:00

Tämän viikon Urheilulehdessä keskitytään sunnuntaina Australian Melbournessa alkavaan formula 1 -kauteen. Tuttuun tapaan mukana on kaikki oleellinen talleista, kuskeista, autoista ja radoista.

· Lue parhaat jutut tuoreeltaan joka viikko – tilaa Urheilulehti kotiisi tästä.

 

Lehden F1-jutuissa keskitytään tarkemmin Sauberin tarinaan. Se on todellinen poikkeustapaus autourheilussa, sillä koko laji on ollut pitkään kielletty Sveitsissä. Silti Sauber (nyt Alfa Romeo Racing) on toiminut ponnahduslautana mm. monille suomalaiskuskeille Jyrki Järvilehdosta Kimi Räikköseen.

Alkavan GP-kauden kiinnostavimpia nimiä on puolalaiskuski Robert Kubica, joka palaa nyt formula ykkösiin. Kubica toipui pitkään vuoden 2001 rallionnettomuudesta. Hänen oikea kätensä ei toimi edelleenkään täydellisesti, mutta silti 34-vuotias veteraani aikoo nyt palata parrasvaloihin Williamsin riveissä.

Formula ykkösten lisäksi lehdessä on paljon muutakin. Mikael Granlund kertoo, miltä tuntuu kun Minnesotan GM soitti ja kertoi, että hänet on kaupattu Nashvilleen. Kärpissä pisteitä takova Ville Leskinen ehti puolestaan jo pohtia koko jääkiekon lopettamista ennen kuin löysi uuden kipinän lajiin.

Jalkapallossa käydään läpi, missä mennään englantilaisen jalkapalloilun seuraavaksi suurpelaajaksi mainostetun Ryan Sessegnonin uralla ja suositussa Vieras pelissä -sarjassa vieraillaan tällä kertaa Meksikon liigan ottelussa.

Lue lisää aiheista – ja paljon muuta – tuoreesta Urheilulehdestä. Tilausohjeet löydät alta:

Lue parhaat jutut tuoreeltaan joka viikko – tilaa Urheilulehti kotiisi tästä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu