Urheilulehti myynnissä nyt: Täältä Kaapo Kakko ponnistaa mahdolliseksi NHL:n ykkösvaraukseksi

Julkaistu:

Urheilulehti
Kaapo Kakon nousu parrasvaloihin on tämän viikon Urheilulehden pääaihe.
Torstaina irtonumeromyyntiin ilmestyneen Urheilulehden pääaihe on tällä viikolla 18 vuotta täyttänyt jääkiekkoilija Kaapo Kakko, josta ennustellaan NHL:n ykkösvarausta ensi kesän varaustilaisuudessa.

Urheilulehti matkasi Turkuun selvittämään, mistä Kakko on ponnahtanut niin kovaan vauhtiin, että ikätoverit ovat jääneet taakse.

Jutussa vieraillaan muun muassa TPS-hyökkääjän isovanhempien luona: siellä, tärkeän Raudoittajanpuiston ulkokentän lähistöllä, Kakko asustelee.


Jääkiekkoa käsitellään lehdessä myös siitä kulmasta, miten lajista puhutaan kanadalaisessa televisiossa. Viikko sitten seurasimme studiokeskustelun tasoa englantilaisen jalkapallon ympärillä, nyt NHL:ssä.

Kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén huomasi, että rapakon takana NHL:stä puhutaan edelleen pelaajien, ei pelin kautta.


Englannissa vierailimme maailman vanhimman ammattilaisseuran, Notts Countyn, pelissä.

Nottinghamin kakkosseuralla menee todella huonosti. Jos nykymeno huonosti johdetussa seurassa jatkuu, County saattaa pudota keväällä liigan ulkopuolelle. Silloin vanhimmaksi seuraksi nousee Stoke.


Kuntonsa oikeaan aikaan löytänyt yhdistetyn urheilija Ilkka Herola kertoo, mitä syksyllä tapahtui ja missä hengessä hän lähtee Seefeldin MM-kisoihin.

Lehdessä haastatellaan myös suomalaisen taitoluistelun huippuvalmentajaa Virpi Horttanaa. Tämä kertoo, miten näkee jo 7–8-vuotiaasta luistelijasta, onko tällä lahjakkuutta ja eväitä huipulle kovasti kilpaillussa lajissa. Horttana kertoo myös yhteistyöstään Viveca Lindforsin kanssa.


Muita aiheita lehdessä ovat muun muassa Veikkausliigan kiistelty otteluohjelma, Jussi Tapolan kokemukset KHL-luotsina Kiinassa, NFL-pelaajien paino-ongelmat, Pelicansin hyvä puolustuspeli, Jesse Puljujärven ongelmat NHL:ssä sekä Susijengin tulevat MM-karsinnat.

Urheilulehti on myynnissä hyvin varustetuissa myyntipisteissä ympäri maata. Lehden hinta on 3,90€ (+IS:n hinta). Lehden voi tilata täältä.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön