Urheilulehti 6: Ruotsin seuraava suurpelaaja ja Cristiano Ronaldon maine - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 6: Ruotsin seuraava suurpelaaja ja Cristiano Ronaldon maine

Lehden hahmoja ovat myös Kristiina Mäkelä ja Ahto Raska.

6.2.2019 7:00

Urheilulehti vieraili 34-vuotissyntymäpäiviään viettävän Cristiano Ronaldon synnyinseuduilla Madeiralla selvittämässä, mikä on kohuissa ryvettyneen jalkapalloilijan asema tämän kotikulmilla.

Lundellin suvussa on hifkiläisiä neljässä polvessa. Monet muistavat Jan Lundellin liigavahtina. Hän piti juniorina taukoa kiekkoilusta yli kaksi vuotta. Hänen poikansa Kasper ja Anton ovat marssineet lajissa aivan erilaista reittiä.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä on vaihtanut valmentajaa. Urheilulehden haastattelussa Mäkelä kertoo harjoituskauden sujuneen hyvin. Mäkelän mukaan jopa kirkkaasti nykyiset SE-lukemat ylittävät tulokset ovat tällä kaudella mahdollisia.

Elias Pettersson, 20, on NHL:n seuraava suuri ruotsalaistähti. Toimittaja Sami Hoffrén kertoo jutussaan millaisesta pelaajasta on kyse.

Gary Lineker, Alan Shearer, Rio Ferdinand ja monet muut entiset huippupelaajat ovat nykyisin tv-studioiden tähtiä. Lajikeskustelu Englannissa kumpuaa maan pitkästä lajikulttuurista, mutta on hyvin erilaista, mihin Suomessa on totuttu.

Ahto Raska valmensi Petra Ollin maailmanmestariksi. Menestys ei kuitenkaan ole tullut helpolla, ja elämän eväät ovat valmentajalle tuloksiakin tärkeämpää. Timo Kankaanpää kertoo Raskan tarinan.

Otto Virtasella on kaikki eväät huipulle äärimmäisen kilpaillussa lajissa, miesten huipputenniksessä. Seuraavaksi otteisiin pitää löytyä tasaisuutta. Sami Nieminen tapasi Suomen nousevan tennistähden.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu