Urheilulehti

Urheilulehti 5: Super Bowl, Lukas Hradecky ja Saksan hiihtomahdin romahdus

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreessa lehdessä esitellään myös epätodennäköinen suomalainen maailmantähti.
Lukas Hradeckyn debyyttikausi Leverkusenissa on sujunut joukkueelta alakanttiin. Johanna Nordlingin haastattelussa Suomen paras jalkapalloilija vakuuttaa kuitenkin oppineensa vaikeasta kaudesta paljon. Hradecky puhuu haastattelussa myös Huuhkajista ja seurakaveri Joel Pohjanpalon tilanteesta.Lehden kannen on vallannut sunnuntaina pelattava Super Bowl. Kansijutussa toimittaja Janne Oivio kertoo, miten Los Angeles Ramsin 33-vuotias valmentaja Sean McVay on onnistunut sekoittamaan maailman rahakkaimman urheilusarjan.


Jääkiekkoilija Roope Talaja ei ollut junioritähti. Hän meni väärään aikaan HIFK:hon, kokeili rahkeitaan KHL:ssä – ja pelaa nyt kolmekymppisenä SM-liigan maalikuninkuudesta Sportissa. Tommi Koivusen jutussa Talaja kertoo mm. sen, miksi maalin edessä on niin hyvä olla.


Alkukauden menestys on nostanut tunnelman kattoon pitkään uinuneessa Leedsissä. Kohuttu vakoilijatapaus on herättänyt hilpeyttä ja yhdistää kannattajia entistäkin tiiviimmin joukkueen taakse. Urheilulehden kirjeenvaihtajan Lari Seppisen reportaasi jalkapallokaupungista löytyy tuoreesta lehdestä.


Saksa oli vielä viime vuosikymmenellä yksi maailman vahvimmista hiihtomaista. Sen naisjoukkue voitti olympiaviestin 2002 ja taisteli vielä Sotshin loppusuoralla viestikullasta Ruotsin ja Suomen kanssa. Mitä sitten tapahtui? Saksan hiihtoromahduksen anatomia muistuttaa pitkälti Suomen mäkihypyn kohtaloa. Pekka Holopaisen jutussa entiset tähtihiihtäjät kertovat, miten he yrittävät nostaa lajia jaloilleen urheilun suurmaassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Rugby kerää maailmalla miljoonia harrastajia. Suomesta vain pari sataa naista pelaa rugbya. Silti yksi heistä valittiin hiljattain maailman parhaiden joukkoon. Anna-Maija Naakka kertoo jutussaan Anna Soiluvan tarinan.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Tutustu Urheilulehden sisältöön