Urheilulehti

Urheilulehti tällä viikolla – meneekö rallin MM-sarja metsään ja lujaa?

Julkaistu:

Urheilulehti
Rallin MM-sarjan haasteet, maalinteko jalkapallossa ja taitoluistelun EM-kisat uuden Urheilulehden pääaiheita.
Ilta-Sanomien urheilutoimituksen kokoama Urheilulehti ilmestyy tästä viikosta lähtien keskiviikkoisin tilaajille ja torstaina irtonumeromyyntiin.

Uudistuksella on haluttu vastata lukijoiden palautteeseen siitä, että lehti saataisiin kuluttajien käsiin mahdollisimman nopeasti ja tuoreena.

Tämän viikon urheilulehden pääaiheita ovat loppuviikosta alkava rallin MM-sarja, joka on suurten haasteiden edessä. Loppuviikosta ajettava Monte Carlon on yksi sarjan klassikoista, mutta muuten ralleihin suunnitellaan muutoksia. Rallipäättäjiin lukeutuva Timo Rautiainen kertoo jutussa muun muassa, miten ehdotetut pysähdykset erikoiskokeille aiotaan toteuttaa.


Jalkapallossa pääaiheita on kaksi, maalinteko sekä järkkyneet voimasuhteet Manchesterissa. Urheilulehti oli paikalla, kun Mikael Forssell antoi yksityisopetusta HJK:n nuorelle hyökkääjälle Eetu Vertaiselle maalinteossa. Englannin-kirjeenvaihtaja Lari Seppinen vieraili puolestaan Manchesterissa haistelemassa kaupunkilaisten tunnelmia sen suhteen, kun City on ohittanut Unitedin.


Valko-Venäjällä käytävien taitoluistelun EM-kisojen ympärillä puhutaan niin Viveca Lindforsin ja Emmi Peltosen välisestä kilpailuasetelmasta kuin lajin nuorista tähdistä, jotka hyppäävät pian vaivatta kolmoisakseleita.


Vauhtia on myös nopeuslaskija Jukka Viitasaarella, joka palasi rinteisiin vuosien tauon jälkeen. Viitasaari kertoo yksityiskohtaisesti, miksi hän tavoittelee unelmaa, 250 km/h:n ylitystä jäisessä rinteessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Urheilulehden tilausohjeet löydät täältä. Edellä mainittujen lajien lisäksi lehdessä on joka viikko paljon jääkiekkoa, sisäpalloilua, hiihtolajeja ja muita ajankohtaisia aiheita.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Tutustu Urheilulehden sisältöön