Näin Nuoret Leijonat nousivat pohjamudista MM-kultaan – isojen tarinoiden Urheilulehti nyt irtonumeromyynnissä - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Näin Nuoret Leijonat nousivat pohjamudista MM-kultaan – isojen tarinoiden Urheilulehti nyt irtonumeromyynnissä

Uusi Urheilulehti irtonumeromyynnissä nyt hintaan 3,90 euroa (+IS:n hinta).

10.1.2019 7:00

Tämän viikon Urheilulehdessä keskitytään nuoriin urheilijoihin. Pääosaa lehdessä näyttelee alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen nousu MM-kultaan Kanadassa pelatussa arvoturnauksessa.

Toimittaja Sami Hoffrén kävi läpi, mitä ikäluokassa on tapahtunut viime vuosina. Hoffrén kertoo myös tarkkojen haastatteluiden pohjalta, mitä joukkueessa ja sen johdossa tapahtui, kun Vancouverin turnaus alkoi nihkeästi.

Lehden henkilöjutuissa on esillä alppihiihtokyky Nella Korpio, joka on ponnistanut maailmancupissa pisteille jo kolmesti. Kehä kolmosen sisäpuolelta kotoisin oleva Korpio kertoo, miten hän valitsi lopulta lajikseen alppihiihdon.

Lontoon-kirjeenvaihtaja Lari Seppinen raportoi, miten Mike Ashley on onnistunut sekoittamaan koko Newcastlen. Pohjoisessa on nähty jälleen kerran, etteivät liiketalouden opit välttämättä toimi seuratoiminnassa.

Lehdessä on paljon muutakin luettavaa: vapaapainija Ville Heino kertoo harjoittelumatkoistaan Siperiaan, Kärppien luotsi Mikko Manner ajatuksistaan valmentamisesta, Nisse Huttunen lentopalloagentin työstä, Nico Rönnberg haaveistaan käsipalloilijana ja Sara Francis muutostaan Jamaikalle. Suositussa Poissa parrasvaloista -sarjassa Mika Arpiainen muistelee vauhtivuosiaan formuloissa ja ralleissa.

Urheilulehti on saatavilla hyvin varustetuissa myyntipisteissä ympäri maan, muun muassa kaikissa K-Citymarketeissa ja Prismoissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu