Urheilulehti

Urheilulehti palaa irtonumeromyyntiin

Julkaistu:

Urheilulehti
Urheilulehden irtonumerot myynnissä ympäri maan tästä viikosta alkaen.
Urheilusta innostuneille lukijoille on luvassa hyviä uutisia, kun Ilta-Sanomien urheilutoimituksen tekemä urheilun aikakauslehti Urheilulehti on saatavilla irtonumeromyynnissä tästä viikosta alkaen.

Lehti, joka ilmestyy torstaisin ja sisältää tämän viikon numerossaan Suomen sadan parhaan urheilijan valinnat, maksaa 3,90 euroa (+ IS:n hinta).

– Urheilulehti palaa irtonumeromyyntiin, koska lukijat niin haluavat. Lehti on saatavilla hyvin varustetuissa myyntipisteissä ympäri maan, muun muassa kaikissa K-Citymarketeissa ja Prismoissa, Ilta-Sanomien toimituspäällikkö Jari Tourunen sanoo.

Urheilulehti on maailman toiseksi vanhin edelleen ilmestyvä urheilulehti italialaisen La Gazzetta dello Sportin jälkeen. Lehti on täynnä urheilumaailman kuumia puheenaiheita niin Suomesta kuin ulkomailta. Lisäksi mukana on reportaaseja, ilmiö- ja henkilöjuttuja sekä analyyseja joukkuelajeista yksilöurheiluun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Urheilulehti menee pintaa syvemmälle. Lehti kertoo taustat mutta myös viihdyttää. Tekijäkunnassa ovat mukana maan parhaat urheilujournalistit, mikä näkyy lehden sisällössä viikosta toiseen, Tourunen jatkaa.

Kuluvan kevään aikana Urheilulehdessä ovat näkyvästi esillä muun muassa hiihdon ja ampumahiihdon MM-kisat, formula ykkösten alkava GP-kausi sekä jääkiekon miesten ja naisten MM-kilpailut.

– Suurimmassa osassa näitä huipputapahtumia toimittajamme on paikan päällä, joten Urheilulehdestä voi lukea hyvinkin tarkkoja ja silmiä avaavia näkemyksiä urheilun huipulta, Tourunen sanoo.

Urheilulehden tilaukseen kuuluvat kerran viikossa ilmestyvän julkaisun lisäksi myös eri urheilun suurtapahtumia tai pääsarjoja käsittelevät erikoislehdet, kausioppaat.

Seuraava erikoislehti, Veikkausliiga 2019, ilmestyy ennen kotimaisen jalkapallokauden alkua. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvät vielä erikoislehdet Brittifutiksesta, SM-liigasta ja NHL:stä. Myös nämä lehdet ovat irtonumeromyynnissä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Tutustu Urheilulehden sisältöön