Urheilulehti

Urheilulehti 50: Mikä saa harrastamaan hengenvaarallista lajia?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tämän viikon lehden hahmoja ovat Marco Reus, Aleksander Barkov ja Eveliina Piippo.

Moottoripyöräilijä Ralf Molander oli menettää henkensä Dakar-rallissa 2015. Siitä huolimatta hän on palaamassa takaisin maailman vaarallisimpaan ralliin. Toimittaja Timo Riihentupa tapasi Molanderin ja haastatteli useita asiantuntijoita selvittääkseen vastauksen kysymykseen: mikä saa harrastamaan hengenvaarallisia lajeja?

Marco Reus on tällä hetkellä Saksan paras jalkapalloilija. Tätä mieltä on Johanna Nordling, joka kirjoitti kansijutun elämänsä kunnossa olevasta Reusista.


Jypissä on tehty viime vuosina huonoja ratkaisuja, jotka näkyvät nyt kaukalossa. Teemu Suvinen avaa jutussaan Jyväskylässä muhivan kiekkokaaoksen taustoja.


Prestonissa yhdistyvät syvällinen ymmärrys jalkapallon historiallisista juurista ja lajin moderneista vaatimuksista. Lari Seppinen vieraili perinneseurassa.


Hiihtäjälupaus Eveliina Piippo nousi suuren yleisön tietoisuuteen ankkuroimalla Suomen naiset kolmanneksi maailmancupin viestissä. Piippo lähestyy nyt hiihtomaailman huippua, mutta hänen reittinsä sinne ei ole ollut kaikkein tavanomaisin tai helpoin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomi voitti viikonloppuna salibandyn MM-kultaa. Suomi on voittanut nyt neljä kuudesta viime MM-turnauksesta. Ei ihme, että toimittaja Ilkka Kittilä julistaa jutussaan Suomen maailman parhaaksi salibandymaaksi.

Aleksander Barkov pelaa erinomaista kautta NHL:ssä. Toimittaja Sami Hoffrén perustelee jutussaan, miksi parhaan puolustavan hyökkääjän palkinto kuuluu tällä kaudella Barkoville.
Urheilulehdessä tällä viikolla: