Urheilulehti

Urheilulehti 45: Voiko urheilu olla osa ilmastonmuutoksen ratkaisua?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Tuoreen numeron hahmoja ovat urheiluvaikuttaja Mika Anttonen ja Leijonien päävalmentajaksi palannut Jukka Jalonen.
Urheilu on maapallon kantokyvyn kannalta täysin järjenvastaista toimintaa, mutta se voi globaalin suosionsa vuoksi olla myös osa ilmastonmuutoksen ratkaisua. Tätä mieltä on toimittaja Saku-Pekka Sundelin, joka teki aiheesta ison jutun Urheilulehden tuoreimpaan numeroon.


Suomi osallistuu alle 17-vuotiaiden tyttöjen jalkapallon MM-kisoihin. Kisajoukkueeseen kuuluu peräti neljä pelaajaa Tikkurilan palloseurasta. Mitä 12 865 kilometrin päässä MM-kisakaupungista Montevideosta on tehty oikein? Toimittaja Janne Kosunen otti selvää.


Koulukiusaaminen ja vähättely sisuunnuttivat Mika Anttosen. Hänestä kasvoi yksi Suomen rikkaimmista ihmisistä ja suurimmista urheiluvaikuttajista. Toimittaja Marko Lempinen tapasi Anttosen.


Leijonien päävalmentajaksi palanneella Jukka Jalosella on edessään ensimmäinen EHT-turnaus. Siellä saadaan ensimmäisiä vastauksia tärkeään kysymykseen: ryhtyykö Jalonen apulaisineen luomaan Leijonille uutta pelitapaa vastauksena nykyjääkiekon vaatimuksiin vai turvautuuko hän vanhaan menestyssapluunaansa?


Miro Heiskanen on aloittanut NHL-uransa kuin vanha tekijä. Toimittaja Sami Hoffrén jututti Dallasin kokeneita pelaajia. He olivat yksimielisiä siitä, että Heiskasella on otteissaan suuruuden aineksia.
Urheilulehdessä tällä viikolla: