Urheilulehti

Urheilulehti 44: Mitä jos Veikkauksen monopoli purettaisiin?

Julkaistu:

Urheilulehti tällä viikolla
Anni Vuohijoki on onnistunut yhdistämään lääkärin opinnot ja painonnoston.
Tämän viikon Urheilulehden kansikuva on otettu leikkaussalissa. Kuvassa poseeraa MM-kisoihin valmistautuva painnonostaja Anni Vuohijoki. Vuohijoki on onnistunut yhdistämään painonnoston ja lääkärin opinnot. Toimittaja Pekka Holopaisen jutussa Vuohijoki kertoo, miten hän on järjestelyssään onnistunut ja miksi se on ollut hänelle hyväksi.


Suomalainen huippu-urheilu kärvistelee rahapulassa. Voisiko Veikkauksen rahapelimonopolin purkaminen ratkaista ongelman? Tätä kysyy jutussaan toimittaja Timo Riihentupa.Tekeekö hieno maailmanmestaruus Petra Ollista voittajasuosikin myös olympialaisiin? Ei tee, vastaa Urheilulehden uutispäällikkö Mikko Marttinen. Hän perustelee jutussaan, miksi Olli on Tokion yhdistelmäsarjassa »vain» yksi haastajista.


Vuonna 2009 pörröpäinen koululainen Oliver Antman esiteltiin tv:ssä »suomalaisena Messinä». Mitä sitten tapahtui? Toimittaja Lari Vesander jututti Antmania, joka pelaa nykyään Tanskassa. Siellä hän ei olisi ilman Pertti Kemppistä, joka on tehnyt pitkän elämäntyön lasten ja valmentajien valmentamisessa.


Suomessa pelataan jo SM-liigaa ja KHL:ää. Miksi NHL saapuu tänne keskellä synkintä syksyä? Toimittaja Juha Hiitelä otti selvää, mitä kansainväliseen kasvuun tähtäävä kiekkosarja haluaa Suomesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osastojutuissa käydään läpi muun muassa Veikkausliigan valinnat.
Urheilulehdessä tällä viikolla: