Urheilulehti nyt: Tiger Woodsin paluu huipulle on ihme – ”Ajattelin vain, miten selviän tästä kivusta”

Urheilulehden 41 hahmoja ovat muiden muassa Tiger Woods, Teemu Pukki ja LeBron James.

10.10.2018 11:49

 

Tiger Woodsin paluu golfin huipulle on yksi urheiluvuoden suurimmista ihmeistä. Woods oli vuosituhannen alussa lajinsa ylivoimainen hallitsija, mutta ongelmat yksityiselämässä ja vaikeat vammat suistivat hänet huipulta.

– Paluu ei ollut edes mielessäni. Ajattelin vain, muten selviän tästä kivusta. Miten pystyn elämään normaalia elämää? Oli tunne, etten voinut osallistua omaan elämääni, Woods sanoi maaliskuussa ESPN-kanavalle.

Toimittaja Saku-Pekka Sundelin kirjoittaa tuoreessa Urheilulehdessä, miten Woods pystyi voittamaan vaikeutensa. Vapautunut Tiger Woods on pelottava vastustaja.

Myös Teemu Pukin uralle on mahtunut ylä- ja alamäkiä. Nyt hyökkääjä on kenties elämänsä vireessä. Kirjeenvaihtajamme Lari Seppinen tapasi Pukin Norwichissa, joka on rakastunut suomalaiseen.

NBA-kausi alkaa ensi viikolla. Toimittaja Valtteri Mörttinen kirjoittaa, kuinka liigasta on tullut yhdysvaltalaisen ammattiurheilun sosiaalinen omatunto LeBron Jamesin johdolla. Hänelle edes Donald Trump ei uskalla pistää hanttiin. Urheilulehden ennakkopaketti sisältää myös analyysin sarjan jokaisesta joukkueesta.