Urheilulehti

Urheilulehdessä nyt: Emmi Peltonen rankaisee itseään huonosti menneiden kisojen jälkeen

Julkaistu:

Urheilulehti 40
Taitoluistelija Emmi Peltonen ja salibandylegenda Mika Kohonen ovat uusimman Urheilulehden hahmot.
Emmi Peltonen on saanut loistavat lähtökohdat taitoluistelijan uralleen. Hänen sukunsa on täynnä huippu-urheilijoita, ja isä Ville Peltonen on pystynyt järjestämään tyttärelleen alusta asti loistavat harjoitusolosuhteet.


Silti työ on tehtävä itse. Siihen Peltonen on valmis. Toimittaja Marika Lehto piirtää henkilökuvan tinkimättömästä huippu-urheilijasta.

– Jos kisa on mennyt huonosti, voin mennä jo samana iltana tekemään hulluntreenin ja rääkätä itseäni vaikka juoksemalla. Sitten tuntuu, että no nyt, nyt olen antanut kaikkeni, Peltonen sanoo.


Peltonen on vasta uransa alussa, mutta salibandyn kaikkien aikojen parhaisiin pelaajiin lukeutuva Mika Kohonen pelaa uransa viimeistä kautta kasvattajaseurassaan Happeessa. Toimittaja Tuomas Heikkilä tapasi Kohosen, joka joutuu kokoamaan kaukalon ennen jokaista kotiottelua.


Suomen Korisliiga alkaa sunnuntaina. Joka joukkueella saa olla neljä ulkomaalaisvahvistusta. Toimittaja Mikko Knuuttila kertoo jutussaan, miten KTP onnistui saamaan viime kaudella NBA:ssa pelanneen Matt Williams juniorin riveihinsä. Lehdessä on myös jokaisen joukkueen ennakkoanalyysi, joiden laatimiseen on osallistunut Urheilulehden uusi koripalloasiantuntija Pieti Poikola.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Tutustu Urheilulehden sisältöön