Golflupaus Kim Koivu lataa Urheilulehdessä: ”Monella suomalaisella amatöörillä on epärealistinen kuva itsestään”

Julkaistu:

Urheilulehti 38
Golfari Kim Koivun tähtäin on suurten turnausten voitoissa.
Kolme Euroopan haastajakiertueen kisaa tällä kaudella voittanut Kim Koivu ei varo sanojaan. Tämän viikon Urheilulehdessä Koivu muun muassa vaatii suomalaisgolfareilta todellisuudentajua.

– Täällä on vähän sellainen Suomi-syndrooma, että jos pärjää Suomessa niin on hyvä, vaikka todellisuudessa on ihan paska, Koivu sanoo.

Koivu myöntää toimittaja Krister Jaloselle, että hän itsekin luuli joitain vuosia sitten olevansa parempi kuin todellisuudessa oli.

– Tällä hetkellä monella suomalaisella amatöörillä on ihan samalla tavalla täysin epärealistinen kuva itsestään. Voin vain nauraa heille, kun en viitsi sanoa suoraan. He eivät tiedä, mitä tulee vastaan.


Tuore Urheilulehti esittelee myös toisen rohkean suomalaislupauksen. Jääkiekkoilija Aapeli Räsänen, 20, kohautti kesäkuussa twiitillään Donald Trumpista. Räsänen on yhtä kiinnostunut yhteiskunnasta kuin jääkiekosta. Toimittaja JP Mikola piirtää henkilökuvan erilaisesta lätkäjätkästä.


Myös savolaisessa lentopallossa ollaan liikkellä ennakkoluulottomin ajatuksin. Toimittaja Jari Perkiö kertoo uudesta seurasta Savo Volleysta, jonka budjetti on heti avauskaudella liigan toiseksi suurin. Seura haluaa erottautua uudella tavalla kilpailijoistaan.


Lehden muita aiheita tällä viikolla ovat muun muassa Superpesiksen kauden parhaat, RoPSin huippumaalivahti Antonio Reguero, Krista Pärmäkosken kesäharjoittelu ja Sauber-tallin tulevaisuuden näkymät.

Tutustu Urheilulehteen 2 kk tarjoushintaan!

19,90 €/2 kk * (norm. 29 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus, hinta tutustumisjakson jälkeen 26,50/2 kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös 6 ja 12 kk jaksot - säästä enemmän!

Tutustu Urheilulehden sisältöön