Urheilulehti

Urheilulehti 35: Simo Valakari opetti norjalaisille itseluottamusta

Julkaistu:

Urheilulehti 35
Olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela on Suomen suurin toivo myös Tokiossa 2020.
Tämän viikon Urheilulehden kannessa on Satu Mäkelä-Nummela. Pekingissä 2008 kultaa ampunut Mäkelä-Nummela on viimeisin suomalainen kesälajien olympiavoittaja. Hän saattaa olla myös seuraava. Toimittaja Marko Lempinen tapasi Mäkelä-Nummelan Orimattilassa. Lehden kansijutussa selviää muun muassa se, mitä Mäkelä-Nummela ajatteli ampuessaan olympiakultaa.


Toimittaja Timo Riihentupa matkasi Norjaan tapamaan Tromso IF:n valmentajaa Simo Valakaria. Viimeistään paikan päällä tuli selväksi, että Valakari on hurmannut Tromssan paitsi osaamisellaan myös persoonallaan. Niin yllättävältä kuin se kuulostaakin, Valakari on opettanut norjalaisille itseluottamusta.


Valioliigassa on esiintynyt pelaajia 108 eri maasta. Tuorein lisäys listaan saatiin kauden alussa, kun filippiiniläinen Neil Etheridge aloitti Cardiffin maalilla. Lari Seppinen kertoo Etheridgen tarinan kaverin sohvalta valioliigavahdiksi.


Oli kyse sitten trap-ammunnan olympiavoittajasta tai Superpesiksen kaikkien aikojen pudotuspelitykistä, avain toistuvaan hyvään suoritukseen on harjoittelu ja rentous. Tämä selviää Timo Kankaanpään tekemästä henkilöjutusta Roope Korhosesta. Niin tiukkaa paikkaa ei olekaan, ettei Sotkamon jokerin huulilla ehtisi käydä pientä hymyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osastojutuissa tuoreessa lehdessä arvioidaan Veikkausliigan putoamistaisto, Superpesiksen välierät ja Daniel Ricciardon päätös siirtyä pois Red Bullilta.
Urheilulehdessä tällä viikolla: