Urheilulehdessä nyt: Kun muut lapset pelasivat tabletilla, Perttu Ruuska tutki pesäpallotaktiikkaa – 17-vuotiaan lupauksen potentiaali on ”pelottava” - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehdessä nyt: Kun muut lapset pelasivat tabletilla, Perttu Ruuska tutki pesäpallotaktiikkaa – 17-vuotiaan lupauksen potentiaali on ”pelottava”

Jalkapallon MM-kisat ja pesäpallon Itä-länsi-ottelu näkyvät tuoreessa Urheilulehdessä.

27.6.2018 18:36

 

Perttu Ruuska on 17-vuotiaana jo yksi Superpesiksen parhaista pelaajista ja luultavasti suosituin. Hänen äitinsä Mari Ruuskan kertomus paljastaa miksi.

– Lapsille usein tyrkätään otteluissa tablettia tai älypuhelinta viihdykkeeksi, mutta Perttu on ollut kiinnostunut pelitapahtumista. Kotimatkalla autossa spekulointi pelaajien suorituksista ja kenttätapahtumisa on jatkunut kiivaana, Mari Ruuska sanoo.

Ruuskan perhettä haastatteli tuoreimpaan Urheilulehteen toimittaja Timo Kankaanpää. Hän pohtii artikkelissaan, kuinka suureksi tähdeksi Ruuska voi nousta.

Tähtiä tutki myös jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin, nimittäin Afrikan tähtiä. Euroopan kentillä pelaa lukuisia afrikkalaisia suuressa roolissa, mutta Afrikan maiden menestys uhkaa jälleen jäädä laihaksi meneillään olevissa jalkapallon MM-kisoissa. Miksi? Onko Afrikan mailta edes reilua odottaa enemmän?

Korkeushyppääjä Arttu Mattila on Perttu Ruuskan veroinen lahjakkuus. Hänen työnsä on kuitenkin vasta alussa. Toimittaja Marko Lempinen selvitti, mitä vaaditaan, että ihminen voi hypätä jalkapallomaalin yli.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu