Urheilulehden MM-kisaopas nyt myynnissä: Kaikki mitä pitää tietää jalkapallon MM-kisoista!

Tätä paksumpaa, parempaa ja ajankohtaisempaa lehteä jalkapallon MM-kisoista et löydä – 116 sivua!

Urheilulehden klassinen kisaopas MM-futis kertoo kaiken oleellisen kesän seuratuimmasta urheilutapahtumasta, jalkapallon MM-kisoista: henkilöjuttuja, reportaaseja sekä ilmiöitä joista MM-kisoissa puhutaan.

MM-futis -erikoislehden voi ostaa lehtipisteistä yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 3,90 euroa (+IS:n hinta). Urheilulehden tilaajat saavat MM-Futiksen kotiinsa tänään torstaina 7.6. Digitilaajat löytävät lehden täältä

Lehdestä löydät muun muassa tämän:

– Kaikki 32 joukkuetta analysoitu pelityyleineen, yli 400 pelaajaa esitelty ominaisuuksineen.

– Ranking, jossa ennustellaan Brasilian palaavan huipulle.

– MM-pelaajalistat, valmentajat, kisapaikat ja tilastot. Otteluohjelma jatkokaavioineen.

– Jättireportaasi Venäjältä, jossa jalkapalloon on upotettu satoja miljoonia, mutta isäntäjoukkuetta pidetään yhtenä kisojen huonoimmista ryhmistä. MM-futis selvitti myös, miksi Fifa myönsi MM-kisat kiistellysti Venäjälle ja Qatarille.

– Saksan topparilahjakkuus Matthias Ginter kertoi MM-futikselle, miten hän selvisi hengissä pommi-iskusta sekä terroristien hyökkäysyrityksestä ja mitä jälkiä ne jättivät häneen.

– Jalkapalloväen rakastama Brasilian maajoukkue on pääsemässä vihdoinkin eroon neljä vuotta sitten tapahtuneesta kotikisojen painajaisesta uuden valmentajan määrätietoisella työllä.

– Englannin manageri Gareth Southgate on yksi jalkapallon rohkeimmista miehistä. Hän on yrittänyt uudistaa maan jalkapalloa niin taktisesti, teknisesti kuin pelaajavalinnoillaan. Jos Englanti ei menesty, kansa vaatii Southgaten päätä vadille.

– Ruotsin ihme, pronssimitali vuoden 1994 MM-kisoista, ei ole unohtunut. MM-futis matkusti länsinaapuriin ja tapasi menestysjoukkueen vanhat runkopelaajat. Muistot USA:n kisoista olivat lämpimiä, kuten arvata saattaa.

– Helmikuussa 2012 Port Saidin stadionilla tapahtui hirvittävä verilöyly, kun 74 katsojaa kuoli sekavien tapahtumien seurauksena. MM-futiksen reportaasi selvittää yksityiskohtaisesti, mitä Egyptissä tapahtui ja miksi.

– Huuhkajien suosikkimolari, Saksan cupin voittaja Lukas Hradecky kertoo joukkuekavereistaan, jotka pelaavat MM-kisoissa ja mitä hän ajattelee turnauksen molaritähdistä.