Urheilulehti

Urheilulehti 19: Kuka on olympiakomitean pomo Mikko Salonen?

Julkaistu:

Urheilulehti 19
Muita lehden kasvoja ovat Satu Mäkelä-Nummela ja Janne Pesonen.
Tuoreen Urheilulehden kannessa lukijaa katselee Mikko Salonen. Salosen nimi ei välttämättä sano suurelle yleisölle mitään, hänen tittelinsä sitäkin enemmän. Hän on olympiakomitean toimitusjohtaja.

Toimittaja Juha Kanerva selvitti, mikä Salonen on miehiään ja miten hän aikoo nostaa Suomen urheilun takaisin huipulle.


Satu Mäkelä-Nummela on Suomen suurin olympiatoivo Tokiossa. Urheilulehden haastattelussa Mäkelä-Nummela kertoo harjoittelustaan ja siitä, miksi täydellinen ampumasuoritus on kuin ”söisi sokerimunkkia”.


Mitä voittaminen vaatii? Tuoreessa numerossa vastauksen kertoo maailmanmestari ja kaikkiaan seitsemän mestaruutta kolmessa eri maassa voittanut Janne Pesonen.


Pakolaisena kasvanut Aristote Mboma on tottunut elämässään muutoksiin. Niitä on tullut eteen myös pelaajana. Saku-Pekka Sundelin tapasi Seinäjoella hyökkääjän, jolla on ollut reilun kauden aikana jo kuusi eri päävalmentajaa.


Pelastetaan peli -juttusarjan viimeisessä osassa kysytään, miksi pelaaminen unohtui. Jos Suomi on jääkiekkovalmennuksen huippumaa, miksi pelaaminen jäi hinkkaamaan hiekkaista latua?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

HJK ja Inter kohtaavat lauantaina Suomen cupin loppuottelussa. Huhtikuussa Inter jätti HJK:n Turussa nollille bussitaktiikalla. Viikonloppuna sama resepti ei kuitenkaan vie voittoon Helsingissä.

Lehdestä löytyvät myös Valioliigan ja Bundesliigan kauden valinnat.
Urheilulehdessä tällä viikolla: