Tilaa Urheilulehti - tässä 1+26 hyvää syytä tehdä se juuri nyt - Urheilulehti - Ilta-Sanomat
MainosUrheilulehti

Ainakin 1+26 hyvää syytä, miksi juuri nyt kannattaa tilata Urheilulehti

Olympialaisia tulee ja menee, mutta Urheilulehti pysyy. Miksi se kannattaisi tilata juuri nyt? Tässä 1 + 26 hyvää syytä.

Tilaa lehti. Urheilulehti ja Ruutu+.­


20.2.2018 9:35

Hyvä syy 1

Urheilulehti on kaiken digihälinän keskellä raikas muistutus ajasta, jolloin todellinen tieto hankittiin lukemalla, ei selailemalla, googlailemalla eikä tykkäilemällä.

Urheilulehti painetaan edelleen paperille ja kannetaan kotiin joka torstai. Innokkaimmallakin urheilun ystävällä kuluu sen parissa ainakin torstai-ilta, monilla useampikin.

Lehti ei ole myynnissä irtonumeroina, joten tilaaminen on ainoa tie urheilutiedon lähteelle. Eikä tarvitse etsiytyä eteistä tai postilaatikkoa pidemmälle.

Urheilulehden sisältö on parasta ja syvällisintä asiaa, mitä suomeksi urheilusta ja urheilijoista kirjoitetaan: henkilökuvia, tarinoita voitoista ja tappioista, lajianalyysejä, urheiluhistoriaa - upeita kuvia unohtamatta.

26 muuta hyvää syytä

Jos tilaat Urheilulehden lisäksi nyt Ruutu+ -palvelun, maksat vain muutaman lantin enemmän, mutta saat katsottavaksesi aivan mielettömän määrä urheilutapahtumia sekä livenä että jälkikäteen tallenteina: jalkapallon Suomen Cupia, Euroopan liigaa ja Veikkausliigaa, MM-rallia, NBA-korista, salibandya, lentistä, raveja, vapaaottelua...

Urheilun lisäksi näet Ruudusta myös elokuvia, esimerkiksi 23.2. alkaen kaikki 26 Bond-leffaa! Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun kaikki Bondit ovat katsottavissa yhdessä paikassa yhtä aikaa. Katso jokainen elokuva aina vuoden 1962 Sean Conneryn tähdittämästä Tohtori No:sta vuoden 2015 Daniel Craigin Spectreen!

Siinäpä syitä kerrakseen. Toimi heti - lue lisää ja tilaa Urheilulehti ja Ruutu+ täällä »

Sisältöä ei ole vielä haettu