Urheilulehti 4: Valtaavatko sähköautot rallin MM-sarjan? - Urheilulehti - Ilta-Sanomat

Urheilulehti 4: Valtaavatko sähköautot rallin MM-sarjan?

Urheilulehdessä ennakoidaan rallin MM-sarjan alkua.

24.1.2018 11:00

Rallin MM-sarja käynnistyy viikonloppuna Monte Carlossa. Sarjalla menee nyt paremin kuin vuosiin, mutta edessä on suuria mullistuksia. Moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi haastatteli asiantuntijoita, jotka pohtivat millaisilla autoilla maailmanmestaruuksista taistellaan kymmenen vuoden päästä.

Lionel Messillä on maine vaatimattomana tähtenä, mutta uudet paljastukset muuttavat kuvaa. Messi on lähipiirinsä tuella onnistunut neuvottelemaan Barcelonasta yli 100 miljoonan euron vuosipalkan. Kirjeenvaihtaja Johanna Nordling kertaa Messin klaanin kyseenalaiset temput.

Juho Tolppola ei koskaan onnistunut nousemaan mestariksi ammattinyrkkeilykehissä. Nyt hän ryhtyy promoottoriksi. Tolppola kertoo avoimessa haastattelussa toimittaja Marko Lempiselle muun muassa dopingkärystään ja flirttailustaan alamaailman kanssa.

Lisäksi Urheilulehti sisältää tuttuun tapaan tuhdin annoksen mielipiteitä, analyyseja ja haastatteluita. Tämän viikon hahmoina ovat muun muassa Mikael Soisalo, Aleksander Barkov, Jesse Lingard ja Ville Lastikka.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Sisältöä ei ole vielä haettu