Olivia Dunnen, 20, TikTok-video oli liikaa – koulu antoi teinipoikien suosikille vakavan varoituksen

Supersuosittu telinevoimistelija Olivia Dunne sai nuhtelut Louisianan yliopistolta TikTok-videonsa takia.

Telinevoimistelija, opiskelija Olivia Dunne, teki TikTok-videon yhteistyössä tekoälysovelluksen kanssa. Hänen yliopistonsa ei katsonut sitä hyvällä.

6.3. 19:34

Valtavaa suosiota sosiaalisessa mediassa nauttiva Olivia Dunne, 20, sai tiukan paimenviestin opinahjoltaan Lousianan osavaltionyliopistolta, kertoo New York Post.

Teinipoikien päät sekoittanut telinevoimistelija jakoi TikTokissa videon, jota yliopiston virkailijat eivät katsoneet hyvällä.

Caktus AI -nimisen tekoälytyökalun kanssa maksullisessa yhteistyössä tehdyllä videolla Dunne näyttää käyttävän tekoälysovellusta apunaan esseenä kirjoittamiseen.

Videolla on yli miljoona katselukertaa. Dunnella on TikTok-tilillään yli seitsemän miljoonaa seuraajaa, joten mainos päätyi taatusti lukuisten yliopisto-opiskelijoiden verkkokalvoille.

Pian Dunnen julkaisun jälkeen yliopisto julkaisi tiukkasanaisen tiedotteen. Tiedotteessa yliopisto muistutti, että tekoälyn tuottaman tekstin esitteleminen omanaan voi pahimmillaan johtaa jopa syytteeseen.

Tekoälyn käyttäminen opiskelussa on tällä hetkellä kuuma puheenaihe yliopistomaailmassa. Osa yliopistoista on kieltänyt tekoälyn käytön, koska opiskelijoiden pelätään käyttävän sitä huijaamiseen.

Dunne on Lousianan osavaltionyliopiston supertähti. Hän on sosiaalisessa mediassa niin suosittu, että hänen vuosiansionsa ovat lähes kolme miljoonaa dollaria.

Dunnen kisatessa paikalla on usein massiivinen, teinipojista koostuva faniryhmä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?