Kilvanajo maastureilla keskellä kaupunkia päättyi kammottavasti – 21-vuotias superlupaus on nyt pahassa pulassa

Yliopistojoukkueen mestaruusjuhlat päättyivät hirveään tragediaan. Onnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltalaista amerikkalaisen jalkapallon superlupausta Jalen Carteria syytetään rikoksesta.

2.3. 23:06

Georgian yliopiston tähtipelaajaa, tulevaisuuden NFL-tähtenä pidettyä yhdysvaltalaista Jalen Carteria, 21, syytetään holtittomasta ajamisesta ja kilpa-ajamisesta normaalilla autotiellä, uutisoi CNN.

Carter oli osallisena järkyttävässä kolarissa, jossa kuoli sekä hänen joukkuekaverinsa Devin Willock, 20, että seuran työntekijä Chandler LeCroy.

Onnettomuus tapahtui Georgia Bulldogsin mestaruusjuhlien jälkeen aamuyöllä yliopistokampuksen läheisyydessä.

Carter oli poistunut juhlista Jeepin katumaasturilla, LeCroy ja Willock Fordin katumaasturilla.

Poliisin mukaan Carter ja LeCroy olivat hurjastelleet ja ajaneet kaupungin kaduilla kilpaa muiden autoilijoiden seassa. LeCroy oli ajanut jopa 170 kilometrin tuntivauhtia.

Hurjan kaahailun seurauksena LeCroyn kuljettama auto suistui tieltä, törmäsi sähköpylväisiin ja puihin. LeCroy ja Carterin joukkuekaveri Willock kuolivat, kaksi muuta kyydissä ollutta matkustajaa loukkaantuivat.

Autoa kuljettanut LeCroy oli päihtyneenä.

Toista autoa kuljettanutta ja LeCroyn kanssa kilpa-ajoon äitynyttä Carteria pidetään ensi kesän NFL:n varaustilaisuuden kärkinimenä, jopa potentiaalisena ykköslupauksena.

Carter kertoi Twitterissä olevansa vakuuttunut, että tutkinnan jälkeen hänet vapautetaan rikossyytteistä. Hän pysyi kaahailusta huolimatta tiellä eikä loukkaantunut kahakassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?