Seksiskandaali! Kolmen lapsen isä petti vaimoaan julkisella paikalla – touhu tallentui videolle

Joe Westermanin kujaseksi päätyi julkisuuden valokeilaan.

Joe Westerman on kohun keskellä.

17.2. 21:19

Urheilutähti Joe Westerman jäi nolosti kiinni harrastamastaan kujaseksistä. Vaikka kuja oli pimeä, Westermanin touhut ovat nousseet laajalti valokeilaan.

33-vuotiaan britin edesottamuksista on viikonlopusta lähtien levinnyt härski video useissa sosiaalisen median palveluissa. Se on kuvannut ilmeisesti satunnainen ohimatkailija.

Rugbyroikaleen seksitouhuista yleisellä paikalla on kertonut usea brittimedia.

Video osoittaa, että kolmen lapsen isä antoi oraaliseksiä vaaleatukkaiselle naiselle housut kintuissa.

Seksuaalisen kanssakäymisen kuvanneen henkilön tuleminen paikalle päätti lemmenleikit kuin seinään. Westerman näyttää videolla todella yllättyneeltä ja katsoo suu auki kuvaajan suuntaan.

Vuodesta 2007 alkaen Englannin Superliigassa pelanneen miehen vaimo Lauren Westerman reagoi kohutapaukseen Twitterissä sunnuntaina sen jälkeen, kun video alkoi levitä eri alustoilla.

– Voinko tehdä erittäin selväksi, että se en ollut minä, hän kirjoitti.

– Meillä on kolme lasta, joista yksi on lähes 15-vuotias. Hänen ei tarvitse nähdä tällaista joka puolella sosiaalista mediaa, nainen jatkoi.

Sunin mukaan Westermanin opettajavaimo potkaisi miehen ulos perheen yhteisestä kodista tapahtumien jälkeen eikä ole puhunut hänelle sen jälkeen, kun video tuli julki. Westermanit ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien.

Vaimo kertoi myös, että joku lähetti hänelle videomateriaalin miehensä kujaseksitouhuista ennen kuin se julkaistiin somessa.

Joe Westermanin seura Castleford Tigers ilmoitti maanantaina, että se on lätkäissyt pelaajalleen huomattavat sakot. Sen lisäksi Westermanin on mentävä yhdyskuntapalveluun valistamaan nuoria alkoholin vaikutuksista.

Kaksi kertaa Englannin maajoukkueessa esiintynyt rugbymies pyysi tiedotteessa anteeksi perheeltään, ystäviltään, Castleford Tigersin kannattajilta, sponsoreilta, henkilökunnalta ja johtajilta sekä joukkuetovereiltaan.

– Olen tajunnut, että minun on tehtävä töitä alkoholia koskevien ratkaisujeni kanssa, pelaaja kertoi tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?