Conor McGregor jäi auton alle

Polkupyörällä liikenteessä ollut Conor McGregor jäi auton alle.

Conor McGregorille sattuu ja tapahtuu.

27.1. 21:16

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor joutui perjantaina hurjaan vaaratilanteeseen.

McGregor, 34, kertoo Instagram-tilillään, että jäi polkupyörällään täyttä vauhtia kiitäneen auton alle. Hän julkaisi dramaattisen kuvan, jossa pyörä lojuu kyljellään keskellä tietä.

– Sain juuri osuman autosta takaapäin. Aurinko hämäsi, kuljettaja ei nähnyt minua. Täyttä vauhtia suoraan lävitseni. Kiitos Jumalalla, vielä ei ollut minun aikani. Kiitos myös painille ja judolle. Kyky kaatua hallitusti pelasti elämäni, McGregor kirjoitti kuvan yhteyteen.

McGregor julkaisi kuvan lisäksi myös kaksi videota tapahtumapaikalta. Videoilla auton kuljettaja pyytelee vuolaasti anteeksi, mutta McGregor ei näytä kantavan kaunaa.

Kuljettaja myös ottaa jonkinasteisessa shokissa olevan ja Jumalaa hengissä selviämisestään kiittelevän vapaaottelijan ja tämän polkupyörän kyytiinsä. Ilmeisesti kyyditäkseen miehen kotiin.

McGregor on UFC:n entinen maailmanmestari sekä höyhen- että kevytsarjassa. Edellisen matsinsa hän otteli vuonna 2021, jolloin hänen jalkansa murtui pahasti ottelussa Dustin Poirieria vastaan.

Seuraavaa ottelua ei kovasta uhosta huolimatta ole hetkeen tulossa, sillä McGregor ei ole tällä hetkellä mukana Yhdysvaltain antidopingjärjestön USADA:n testausohjelmassa.

Hänen pitää olla ohjelmassa mukana vähintään puoli vuotta saadakseen otteluoikeutensa takaisin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?