Suomalaiset iskivät taas – hävytön viesti näkyi suorassa tv-lähetyksessä

Suomalaiskannattaja teki täsmäiskun Viaplayn lähetykseen.

Darts on valloittanut suomalaisten sydämet.

23.1. 20:34

Viime viikonloppuna Kööpenhaminassa kisattu Nordic Darts Master -darts-turnaus päättyi huippuheittäjä Peter Wrightin juhliin, kun skotti löi finaalissa Gerwyn Pricen 11–5.

Lauantain kisapäivän aikana Viaplayn tv-kamerat taltioivat tilanteen, jossa tuore ja hallitseva maailmanmestari Michael Smith tervehti paikan päällä olleita tikkafaneja hymyissä suin.

Kuvien perusteella myös suomalaiset lajiniilot olivat löytäneet paikalle. Twitterissä julkaistun kuvan laidassa näkyy kyltti, jossa lukee yksinkertaisella suomen kielellä teksti ”Pippeli”.

Episodi ei ole ensimmäinen vastaava darts-kilpailuissa. Suomalaisten ronski huumori kisapaikoilta on välittynyt usein Viaplayn katsojille.

Pohjoisirlantilainen Brendan Dolan asteli MM-estradille joulukuun lopussa, ja kansainvälisessä tv-kuvassa näkyi kyltti, jossa luki alatyylinen viesti.

– Nyt voi v**tu naattia, tv-kameran eteen työnnetty paperi julisti.

Samoissa kekkereissä vaadittiin myös Karjalaa takaisin.

Kööpenhaminan turnauksen kurkoksi julistettu Wright sai maukkaan päänahan myös välierässä, jossa hän kukisti maailmanmestari Smithin 11–8.

Wright tunnetaan värikkäästä ja ennen kaikkea vaihtuvasta hiustyylistään. ”Snakebite” lempinimeä kantava tikkavirtuoosi on kaksinkertainen maailmanmestari.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?