Kolme tuntia nukkunut Mark pakotettiin lumimyrskyyn – pian some räjähti

Toimittaja Mark Woodley raportoi lumimyrskystä, ja lopputulos oli yllättävä.

Lumimyrskyt piinaavat Yhdysvaltoja.

24.12.2022 20:00 | Päivitetty 24.12.2022 20:02

Iowalaisen tv-kanavan KWWL:n urheilutoimittaja Mark Woodley joutui mukavuusalueensa ulkopuolelle. Normaalisti hän tekee juttuja Iowan lukio- ja yliopistojoukkueista, mutta torstaina hän oli raportoimassa Yhdysvaltoja piinaavasta lumimyrskystä.

Woodley teki päivän aikana kaikkiaan 14 raporttia, joista hän on nyt koostanut viraalihitiksi nousseen videon. Asiasta kertoo The Washington Post.

– Minusta tuntuu nyt samalta kuin kahdeksan minuuttia sitten, kun kysyit minulta saman kysymyksen, Woodley aloittaa raportoinnin.

– Teen yleensä urheilujuttuja, nyt kaikki on peruttu, joten mikäpä olisi parempi hetki pyytää urheilutyyppiä tulemaan ulos [raportoimaan] viisi tuntia aikaisemmin kuin hän normaalisti herää, seisoa tuulessa ja lumisateessa ja kylmässä ja olla kertomassa muille, että älkää tehkö samoin.

Woodley jatkaa: – Viritä [tälle taajuudelle] seuraaviksi tunneiksi katsomaan, miten minusta tulee kiukkuisempi ja kiukkuisempi.

Lopulta Woodley arvelee, että tv-asemalla joku on tarkoituksella pyytänyt häntä raportoimaan ylimääräisiä tunteja.

– Joku haluaa kiduttaa minua, Woodley tuumaa raportoidessaan kadun varresta.

Video on katsottu Twitterissä jo miljoonia kertoja.

Woodley korostaa The Wahington Postille, että hänen tavoitteensa ei ole tehdä pilaa säätilasta, jossa useita ihmisiä on myös kuollut. Hän toivoo, että hänen raporttiensa ansiosta monet ihmiset pysyisivät sisätiloissa. Tosin videokoosteeseen varoitukset eivät päätyneet.

– Myrsky on vakava asia eikä siinä oli sijaa huumorille, mutta se ei vain ole normaalia minulle. Työskentelin kolmen tunnin unien jälkeen ja se teki minusta ehkä hieman ällöttävämmän kuin yleensä. Siksi päätin tehdä tästä hupia. Ehkä ihmiset siten kiinnittävät huomiota myrskyyn, Woodley sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?