Valtteri Bottas julkaisi merkillisen tervehdyksen – Iivo Niskanen huokui isän onnea, Nooralotta Nezirillä ”ristiriitainen” joulu

Suomen ja Pohjoismaiden huippu-urheilijat julkaisivat kuvia joulutunnelmistaan.

24.12.2022 16:45

Joulu on saapunut myös huippu-urheilijoille niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Sporttimaailman tunnetuimmat tähdet ovat julkaisseet tervehdyksiään sosiaalisessa mediassa jouluaaton mittaan.

Valtteri Bottas viettää joulua australialaisen puolisonsa Tiffany Cromwellin kotimaassa. Bottas julkaisi aavistuksen selkäpiitä karmivan kuvan Adelaidesta. Bottas seisoo jouluaiheisen kuvausseinän takana. Hänen kasvoistaan on tullut jättimäisen Joulupukin tonttuapurin kasvot.

Olympiavoittaja Iivo Niskanen päivitti tunnelmiaan jo aatonaaton puolella. Hän makaa sohvalla onnellinen ilme kasvoillaan. Rinnan päällä lepää hänen vastasyntynyt vauvansa ja Timo-koira on parkkeerannut pään viereen.

Aitajuoksija Nooralotta Neziri on vaihtanut jouluksi treenivermeet juhla-asuun. Hän julkaisi kuvia punaisessa mekossa ja korkokengissä sekä pääkoristeessa.

– Joulu on minulle vähän ristiriitaista aikaa, mutta yritän parhaani mukaan ottaa siitä kaiken irti. Toivon todellakin kaikille onnellista joulua ja kaikki, jotka eivät sitä ”täydellistä” joulua voi viettää – olette mielessäni, Neziri kirjoitti.

Moni kestävyysurheilija vaikuttaa vetäneen treenin myös aattona. Esimerkiksi norjalainen maastohiihtäjä Johannes Hösflot Kläbo, EM-kultasankari Topi Raitanen ja itsensä intervalliharjoitteella piippuun ajanut ruotsalaishiihtäjä Emma Ribom ottivat kuvia talvimaisemista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?