Monimiljonääri ja hänen perheensä kadoksissa – päättyikö yksityiskoneen lento tragediaan?

Saksalainen Rainer Schaller omistaa McFit-kuntosaliketjun.

Kuntosalibisneksellä monimiljonääriksi nousseen Rainer Schallerin pelätään kuolleen lento-onnettomuudessa.

23.10. 19:55

Saksalainen Rainer Schaller, 53, on McFit-kuntosaliketjun pääjohtaja ja omistaja.

Perjantaina Schaller oli elämänkumppaninsa ja kahden lapsensa kanssa matkalla Meksikosta Costa Ricaan, kun perhettä kuljettanut yksityiskone menetti yhteyden lennonjohtoon. Mediatietojen mukaan monimiljonäärin perhettä kuljettanut kone syöksyi todennäköisesti mereen.

Costa Rican rannikkovartiosto käynnisti nopeasti etsinnät koneen ja matkustajien löytämiseksi. Maan turvallisuusministerin Jorge Torresin tv-kanavalle antaman tiedon mukaan Piaggio 180 Avanti -koneessa oli viisi saksalaista matkustajaa. Saksalaisen Bild-lehden mukaan koneessa oli Schallerin perhe.

Pimeys haittasi etsintöjä Costa Rican rannikolla, mutta lauantaiaamuna paikallinen tv-kanava Teletica uutisoi viranomaisten löytäneen merestä koneen jäännökset sekä aikuisen ja lapsen ruumiit, kertoo Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Schaller perusti ensimmäisen McFit-kuntosalin vuonna 1997 Würzburgiin. McFit-konsepti saavutti nopeasti suuren suosion. Vuoteen 2011 mennessä McFit arvioitiin Euroopan suurimmaksi kuntosaliketjuksi yli miljoonalla asiakkaallaan.

Vuonna 2010 Schaller oli otsikoissa, kun hänen järjestämässään Love Parade -tapahtumassa kuoli väentungoksessa 21 ihmistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?