Väitteet Tom Bradyn ja supermallin erosta kiihtyvät – parilla on huikean suuri omaisuus

Parin yhteisvarallisuus on satojen miljoonien arvoinen.

Tom Brady ja Gisele Bündchen Met Gaalassa vuonna 2018.

5.10. 22:06

NFL-tähti Tom Brady on palkannut avioerojuristin, kertoo juorusivusto Page Six.

Myös Bradyn vaimon, supermalli Gisele Bündchenin kerrotaan palkanneen avioerojuristin.

Medialähteiden mukaan Brady, 45, ja Bündchen, 42, ovat asuneet viime kuukaudet erillään.

Erohuhut saivat vettä myllyyn elokuussa, kun Brady poistui 11 päiväksi joukkueensa Tampa Bay Buccaneersin harjoitusleiriltä.

Buccaneersin päävalmentaja Todd Bowles kommentoi tuolloin, että pelinrakentajan piti hoitaa yksityisiä asioita. Valmentajan mukaan poissaolo oli sovittu jo etukäteen.

Avioerojuristien palkkaaminen ei vielä tarkoita, että pari hakisi eroa, mutta Page Sixin lähteiden mukaan asiat näyttävät kehittyvän siihen suuntaan.

– En usko, että tästä on enää paluuta. Molemmat ovat palkanneet juristit ja tutkivat mitä ero tarkoittaa. Kuka saa mitäkin ja miten rahat jaetaan, lähde kertoi.

Bradylla ja Bündchenilla on kaksi lasta. He avioituivat vuonna 2012.

Mikäli pari hakee avioeroa, satojen miljoonien omaisuus tulee jaettavaksi.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Bündchenin varallisuus on noin 400 miljoonaa dollaria eli noin 400 miljoonaa euroa. Bradyn varallisuuden arvioidaan olevan noin 250 miljoonaa dollaria.

Urheilufinansseihin erikoistuneen Sportacin mukaan Brady on tienannut pitkällä NFL-urallaan palkkoja vajaat 333 miljoonaa dollaria.

Jos pariskunnan omaisuus siis jaettaisiin, urheilutähti olisi lusikoiden jaossa niin sanotusti ”voittava” osapuoli.

Seitsemän Super Bowlia urallaan voittanut Brady ehti jo päättää uransa viime talvena, mutta pyörsi päätöksensä kuukautta myöhemmin. Hän aloitti NFL-uransa jo vuonna 2000.

NFC-konferenssissa pelaava Buccaneers on avannut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Brady on pelannut avaavana pelinrakentajana kaikissa neljässä ottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?