Kauhea tragedia – katsoja kuoli liukuportaissa tapahtuneessa onnettomuudessa

NFL-ottelun jälkeen tapahtui kauhea murhenäytelmä.

Onnettomuus tapahtui Acrisure Stadiumilla.

3.10. 11:15

NFL:n sunnuntain suru-uutinen kantautui Pittsburghista, joka tapahtui Steelersin kotiareenalla Acrisure Stadiumilla. Siellä kuoli katsoja liukuportaissa tapahtuneessa onnettomuudessa.

Asiasta kertoi muun muassa uutistoimisto AP:n uutisen julkaissut ESPN. Tapaturma sattui pian sen jälkeen, kun Steelers oli hävinnyt New York Jetsille 20–24.

Onnettomuudessa kuoli mies, jonka henkilöllisyyttä tai ikää ei ole kerrottu julkisuuteen

Ensihoitajat hoitivat tapaturman uhria stadionilla, josta hänet kiidätettiin sairaalaan kriittisessä tilassa.

Mitään ei ollut enää tehtävissä miehen pelastamiseksi: hän kuoli pian sairaalaan saapumisen jälkeen.

Tragediaan johtaneet yksityiskohdat ovat ainakin toistaiseksi hämärän peitossa. Pittsburgh Steelers julkaisi murhenäytelmän jälkeen lyhyen tiedotteen.

– Teemme yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa ja autamme heitä selvittämään tapahtunutta. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat vieraanamme olleen henkilön perheen luona, Steelers ilmoitti tiedotteessaan.

Patrick Mahomes tasoitti tilit Tom Bradyn kanssa, kun amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan huippupelintekijät ja -seurat ottivat yhteen sunnuntaina liigan neljännellä kierroksella.

Mahomes heitti 249 jaardia ja kolme touchdownia ja johdatti Kansas City Chiefsin 41–31-vierasvoittoon Bradyn Tampa Bay Buccaneersista. Bradyn saldot olivat 385 ja kolme.

Ottelu oli uusinta helmikuulta 2021, jolloin Brady voitti huikean uransa seitsemännen NFL-mestaruuden eli Super Bowlin kaataen Mahomesin Chiefsin 31–9. Kautta aikain Bradyn ja Mahomesin voitot keskinäisissä kohtaamisissa ovat nyt tasalukemissa 3–3.

Kansas Cityllä on kolme voittoa neljästä pelistä ja se jakaa AFC-konferenssin kärkipaikkaa. Tampa Bay on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi ja jakaa seiskasijaa NFC-konferenssissa, jota johtaa liigan ainoana kaikki neljä peliään voittanut Philadelphia Eagles.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?